KILINÇ ``EĞİTİM İÇİN HER TÜRÜ ALT YAPIYI HAZIRLMAYA ÇALIŞIYORUZ``

KILINÇ ``EĞİTİM İÇİN HER TÜRÜ ALT YAPIYI  HAZIRLMAYA ÇALIŞIYORUZ``

Çıldır Ak parti İlçe Başkanı M.Fatih Kılınç, eğitimde yapılan değişiklikle ortaya çıkan 4+4+4 sistemiyle zorunlu hale gelen eğitim ve öğretim için alt yapı çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı.

 

    Çıldır Ak parti İlçe Başkanı M.Fatih Kılınç, eğitimde yapılan değişiklikle ortaya çıkan 4+4+4 sistemiyle zorunlu hale gele eğitim ve öğretim için alt yapı çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı.
    İlçedeki mevcut Yatılı Bölge Okulu binasının yapılan değişiklikle yetersiz kalacağı ve 4+4 uygun olması için gerek Bölge Milletvekili Orhan Atalay gerekse İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle koordineli çalışarak alt yapının hazırlanması için uğraştıklarını beyan etti.
    Kılınç yaptığı açıklamada''mevcut yatılı bölge okulunda ki öğrencilerinin ilk kademesi olan 4 sınıfa kadar öğrencilerimiz şuan İlçe Milli Eğitim Binası olarak kullanılan binaya alınmasını sağlayarak öğrencilerin hem daha kaliteli bir eğitim görmeleri sağlamak hem de Yatılı Bölge Okulunda ki dersahane yetersizliğini çözmüş olacağız. Amacımız ilçedeki binalarımız kullanarak daha öğrencilerin sıkışık sınıflarda değil daha az sayılı sınıflarda okumasını sağlayarak eğitim seviyelerinin artmasını sağlamak. Ayrıca açılması düşünülen İmam hatip lisesi içinde bu yıl geçici olarak bir yer ayarlayarak gelecek yıl ise yeni ve son sistemle hazırlanmış bir lise binası inşa ederek eğitim ve öğretime kazandıracağız''dedi.