KILINÇ, ADAYLAR HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

KILINÇ, ADAYLAR HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kılınç yaklaşan yerel seçimler öncesinde açıklamalarda bulundu.

          Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kılınç yaklaşan yerel seçimler öncesinde açıklamalarda bulundu. 
      Kılınç, yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkanılığı ve İl Genel Meclis Üyeliği hakkında yaptığı açıklamada " Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi bazı yanlış değerlendirmeler oluşmakta ve ilçe halkının kafası karıştırılmaktadır. Bir ferdin oy kullanması kadar, her hangi bir birime aday adayı olmasıda o kadar demokratiktir. İnsanların istedikleri partiden aday olmak isteyişleri demokrasinin gereğidir. 
     Ak Parti İlçe Belediye Başkanlığına 10'a yakın, İl Genel Meclis Üyeliğine 20'ye yakın aday adayı başvuru yapmak istemektedir. Aday adaylıklarının bu kadar rağbet görmesi partimizin çok sevildiğini ve desteklendiğini göstermektedir. 
Gerek Belediye Başkanlığı, gerekse de İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylarını belirlemek için İlçe yönetimimiz, İl Başkanlığı, İlçe Koordinatörlerimiz, Sayın Milletvekilimiz ve Genel Merkezimizin koordineli bir şekilde araştırmaları ve çalışmaları sonucunda partimizin ilke ve anlayışına en uygun adaylarımız belirlenecektir. 
        Partimizden Belediye Başkanlığına ve İl Genel Meclisine aday adayı olarak başvuru yapan ve ismi geçen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İlçe Başkanı olarak Ak Partiyi tercih ettikleri içinde hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.