KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ ARDAHAN'DA BULUŞUYOR

KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ ARDAHAN

110 Kent Konseyi’nin üyesi olduğu...

   110 Kent Konseyi’nin üyesi olduğu Türkiye Kent Konseyleri Birliği Şubat ayı yürütme Kurullu ve Etik Kurul toplantıları 25-28 Şubat tarihleri arasında Ardahan’da yapılacak. 

    Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan aynı zamanda Türkiye Kent Konseyleri Biriliği Yürütme Kurulu Üyesi olan Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, “25-28 Şubat tarihleri arasında pandemi kurallarına uygun bir şekilde yaklaşık 20 kenttin katılımıyla yürütme kurul ve etik kurul toplantılarımızı Ardahan’da gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde programın içeriyle ilgili detay bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.
     Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu'nu makamında ziyaret eden Başkan Taştan, Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nin Ardahan'da yapılacak olan Şubat Ayı Toplantısının  Çıldır ayağı hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

    Gazetemezide ziyaret eden Taştan " Bir çok kentin önemli kişileri ilimizde bulunacak, ilimiz adına gerekli özveriyi gösterek tarihi ve turistik alanları gezdirerek çeşitli istişarelerde bulunacağız" dedi