www.cildirgoyce.com

KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

Aralık ayı Kaymakamlar Toplantısı,

   Aralık ayı Kaymakamlar Toplantısı, Ardahan Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.
   Valilik Toplantı Salonu`ndaki toplantıya Vali Deniz ile birlikte Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.
2014 yılının son Kaymakamlar Toplantısı olması nedeniyle, yıl içerisinde yapılan kamu yatırımları, Sodes desteklemeleri, sağlık, eğitim, spor, kültür, turizm ve sanat faaliyetleri hakkında geniş değerlendirmelerde bulunuldu.
   Toplantıda konuşan Vali Deniz, özellikle eğitim konusunda titiz çalışmaların yapılması gerektiğine vurgu yaparak, "Okullarımızın çoğunun fiziki şartları iyi seviyede ve öğretmenlerimizin tamamı asil kadrolu. Bunlarla birlikte az sayıda kalan birleştirilmiş sınıfları da tamamen ortadan kaldırdığımız zaman, eğitim konusunda neredeyse hiçbir sorunumuz kalmayacak ve o zaman eğitimde ki başarı çıtamız hızla yükselecek. Öğretmen ve öğrenci motivasyonu konusu da bu anlamda önem taşımaktadır. Okullarımızı sık sık ziyaret edelim, öğretmenlerimizle öğrencilerimizle buluşup, sohbetler edelim, velilerle irtibata geçelim. Eğitim bir gönül işidir, sevgi işidir. Onlara bu işi önemsediğimizi, yanlarında olduğumuzu hissettirelim" dedi.
   Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından evi olmayan vatandaşların tespitinin hassasiyetle yapılması yönünde kaymakamlara talimat veren Vali Deniz, "Yaş gözetmeksizin evi olmayan, ihtiyaç sahibi durumunda olan vatandaşlarımızın durumunu değerlendirelim ve çalışmalarımız neticesinde Ardahan`da evsiz vatandaşlarımız kalmasın" diye konuştu.