KAYMAKAM BAYRAM'DAN RAMAZAN AYI MESAJI

KAYMAKAM BAYRAM

Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram'ın Ramazan Ayı mesajı...

“Onbir Ayın Sultanı” Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın sevincini yaşamaktayız.

Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayının tüm müslümanlar nazarında müstesna bir yeri bulunmaktadır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu kutsal ayın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Öksüz yetimlerin, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızın gözetildiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel biçimde tezahür ettiği bu ayda maddi ve manevi yardımlarımızla birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermeliyiz.

Pandeminin ilk iki yılındaki Ramazan aylarında tedbir amacıyla cemaatle teravih namazının kılınamaması tüm müslümanları hüzünlendirmişti. Bu yıl camilerin teravih coşkusuyla şenleneceğini umuyorum.

Ramazan ayının ülkemizin ve tüm İslam Aleminin afet, musibet ve salgın hastalıklardan kurtulmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin ve Çıldırlı Hemşehrilerimin Ramazan Ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini, birlik ve beraberliğe, dayanışmaya ve hoşgörüye vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Fatih BAYRAM

Çıldır Kaymakamı