KAYMAKAM BAYRAM'DAN EĞİTİM ÖĞRETİM MESAJI

KAYMAKAM BAYRAM

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Velilerimiz...

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Velilerimiz, geleceğimizin teminatı Sevgili Öğrencilerimiz;

Uzun bir aranın ardından, okullarımızın eğitim öğretime yeniden açılmasının sevincini hep birlikte yaşamaktayız. Yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bir buçuk yılı aşkın bir süredir Covid19 pandemisi nedeniyle okullarımız bir süre yüzyüze eğitim öğretime ara vermek zorunda kalmıştır. Bu süreçte öğrencilerimiz uzaktan eğitimle öğrenimlerini sürdürmüşlerdir. Fedakar öğretmenlerimizin, cefakar velilerimizin çabalarıyla öğrencilerimiz bu süreci en az kayıpla atlatmış ve devletimiz tarafından 6 Eylül 2021 itibariyle yüzyüze eğitime devam edilmesi kararı alınmıştır.

Kıymetli Velilerimiz, sizden istirhamım çocuklarımızın günlük ders tekrarları ve ödevleri için evlerinizde uygun ortamı oluşturmanızdır.

Değerli Öğretmenlerim; kısa bir süre öğretmenlik mesleğini de icra etmiş bir kaymakam olarak birlikte güzel projelere imza atacağımızı umuyorum. O nedenle ‘öğretme’nin gücüyle, öğretmenin azmini birleştirirsek büyük başarıları elde edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Sevgili Öğrenciler; Hayatınızın baharında bir pandemiyle karşılaşmış olmak elbette sizler için dezavantaj görünebilir. Ancak bu süreçte evinizde bol bol kitap okuma şansı da buldunuz. Yeni eğitim öğretim yılında özlediğiniz okulunuza, öğretmenlerinize, arkadaşlarınıza kavuşmanın mutluluğu ve motivasyonu inanıyorum ki başarıyı da beraberinde getirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılınızı kutlar, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını dilerim.

Fatih BAYRAM

Çıldır Kaymakamı