KAYA'YA VEKİL GİBİ KARŞILAMA

KAYA

Ardahan da 3 dönem vekillik yapan Saffet Kaya...

         Ardahan da  20.21. ve 23. dönem milletvekili seçilerek Mecliste giden eski vekil Saffet Kaya bir haftadır sürdürdüğü gezi programında vekil gibi karşılanıyor.

       Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği geçmiş dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, sevenleriyle hasret gideriyor. Gittiği her yerde kurban kesilerek karşılanan Saffet Kaya, vatandaşların da davetlerine katılarak hasret gideriyor. Son ziyaretini Muhtar Aysel Kaya'nın daveti üzerine Balıkçılar Köyü'ne gerçekleştiren Saffet Kaya, köyde vatandaşlarca büyük bir coşkuyla karşılandı. "Ardahan bizim sevdamız, tek amacımızdır" diyen Saffet Kaya, "Bizim yüreğimizArdahan için çarpıyor. Görüyorum ki Ardahan’ın da bize olan sevgisi hiç azalmamış.  Bu beni ziyadesiyle memnun ediyor ve bu şerefli halkıma yaşadıkça milletvekili olsam da olmasam da hizmet etmek benim namus borcumdur” diye konuştu. 

      Vekil Kayanın bu dönemde yapmış olduğu ziyaretlerin Ardahan da siyasetin yeni bir ivme kazanacağı ve farklı oluşumların yaşanacagına işaret olarak gösteriliyor.