www.cildirgoyce.com

KAYAK YAPMAYAN KALMAYACAK

KAYAK YAPMAYAN KALMAYACAK

Ardahan Valiliğince, gençlerin kötü...

     Ardahan Valiliğince, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kayak sporunda başarılı sporcular yetiştirmek ve farkındalık oluşturarak, yöre halkının kayak merkezinden yararlanması amacıyla ?Ardahan´da Kayak Yapmayan Kalmasın? projesi hayata geçirildi.
    Son sistem telesiyej hattı ve modern pistleriyle doyasıya bir kayak keyfi yaşamak isteyenlerin uğrak yeri haline gelen Yalnızçam Kayak Merkezi´nde herkesin kayak yapmasını sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında, gençler başta olmak üzere, okul çağında bulunan çocuklar ve kayak sporuna ilgi duyan bölge halkının kış sporları yapması amaçlanıyor.
    Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, kültürel değerlere bağlı, bilinçli ve sağlıklı toplum hedefiyle hayata geçirilen proje kapsamında ayrıca kış sezonu boyunca ücretsiz servis imkanı ve kayak ücretlerinde indirime gidilmesi de yer alıyor.
   Öte yandan, çam ağaçlarıyla kaplı alanda, hem amatör hem profesyonel kayakçılara hizmet verecek kapasitesi bulunan, bir konaklama oteli ve modern telesiyej hattına sahip olan Yalnızçam Kayak Merkezimiz, her geçen gün cazibesini arttırarak, kayakseverleri misafir ediyor.
/resimler/2019-2/6/0950534213910.jpg
/resimler/2019-2/6/0951142495524.jpg