KAYA´DAN 8 MAAŞ, GÖZLER ATALAY´DA

KAYA´DAN  8 MAAŞ, GÖZLER ATALAY´DA

Ardahan Miletvekilleri...

      Türkiye´de bir ilk oldu, 20.21. ve 23.dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya 8 aylık emekli maaşını bağışladı..

      Ardahan Milletvekili Saffet Kaya 8 Aylık Milletvekili maaşını ?Milli Dayanışma Kampanyası´na bağışladı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın himayesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ?Biz bize yeteriz Türkiyem´ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası´na Ardahan siyasetinden ilk bağışı yine Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yapaparak bir ilke imza attı.

     Kaya almış olduğu Milletvekili maaşından 8 aylık maaşını bağış yaparak Tüm Türkiye´de de bir rekora imza attı.

      Bu güne kadar yapılan bağışlarda parlamenterler arasında 8 maaş bağışlayan ilk vekil oldu.

Bilindiği gibi Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yardım severliği her zaman ön planda tutan bir kişiliğe sahip olmak la tanınmakta olduğundan Ardahan Siyasetinde bir ilke imza atarak

     Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına, Milletvekili Saffet Kaya da 8 aylık milletvekili emekli maşını bağışladı.

     İlk maaşını Ziraat Bankası hesabına yatırına Kaya Korona virüs tedbirleri kapsamında mağdur olan dar gelirli vatandaşlara destek olunması amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ?Biz Bize Yeteriz Türkiyem? sloganı ile başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası´na destek olduğunu bildirdi.

     Ardahanın geçmiş dönem milletvekili Saffet Kayanın bu bağışından sonra 4 dönemdir Ardahan Milletvekilliği yapan Prof.Dr.Orhan Atalay gözler çevrildi.