KAYA, “İHANET EDENLERİ AFFETMEYECEĞİM”

KAYA, “İHANET EDENLERİ AFFETMEYECEĞİM”

23. Dönem Ak Parti Milletvekili Saffet Kaya rest çekti.

   Bilindiği üzere Ardahanda Akparti Belediye Başkanlığı aday adayı bir çok arkadaşımız müracaat etti ve bu müracaat neticesinde yapılan değerlendirmeler sonucu partimiz mevcut Belediye başkanımızla devam etme yolunda karar aldı .
   Partinin bu kararı neticesine herkesin saygı duyması gereklidir.Bizlerde saygı duyuyoruz Ardahan da bazı basın kuruluşları tarafından ortaya atılan asılsız haberler üzerine kafa karıştırıcı dedikodu haberleri tamamen asılsız ve mesnetsizdir.
   Ben Saffet Kaya olarak 20 yıldır Ardahan için Ardahanlı için hizmet etmekten bir gün geri kalmadım. Milletvekili olsam da olmasam da her zaman Ardahan benim birinci gündemim oldu ve olmayada devam edecektir.
Saffet kaya bu dönem milletvekili değildir. Ama Akparti  içerisinde siyaset yapan bir politikacıdır. Mutlaka tarafıma bir şey danışıldığında Ardahan ın menfaati neyi gerektiriyor ise onu yaparım vede yapıyorum.
Mevcut Belediye Başkanımız Faruk Köksoyun Teşekür konuşmasında ismimin geçmediğini bahisle yapılan  Spekülasyonların hiçbir espirisi yoktur. Ben Akpartili olduğumu çeşitli zamanlarda tüm halkıma yaptığım konuşmalarımda dektere ettim. Bu gün de aynıyım Partimiz hangi aday üzerinde karar almış ise bizler tüm partililer olarak destek olmamız ve Adayımızın kazanması için çalışmamız gerektiği konusunu çeşitli zamanlarda dile getirdim. 
   Şimdi de söylüyorum gerek aday adaylarımızın gerekse teşkilatımız top yekün aday olan Belediye Başkanlarımızın başarılı olmaları için çalışmalarını sürdürmeleri gerekir. 
      Saffet Kaya olarak ta bu konuda tüm desteğimi vereceğimi tüm halkım bilmelidir. Saffet Kaya birtek şeyi affetmez ihaneti bu yol da yürürken bize ihanet edenleri asla afetmiyeceğimizi herkesin bilmesini isterim Saffet kaya var olduğu sürecede bu ihanetin hesabını soracaktır. Bunu herkes böyle bilmelidir.
    Sevgili Ardahanlı hemşehrilerim biz yıllardır Ardahan ın menfati için gece gündüz çalışıyoruz Ardahanın kalkınması Ardahanı iyi yöneten kadrolarla mümkündür bu kadroların başında da yerel yönetimler gelir eğer yereldeki yöneticilerin Başarılı çalışmaları olursa kalkınma kaçınılmaz olur sizlerinde bu değerlendirmeleri iyi yapmanız gereklidir sandık başına giderken idolojik yaklaşım içerisinde olmayın çünkü bu ülke ne çektiyse bu idolojik bakışlardan çekti eğer hepimizin amacı Ardahanı bir adım ileri götürmekse mutlaka değerlendirme yaparken bu doğrultu da değerlendirelim ki Ardahanımız kazansın çünkü biz her şeyden önce Ardahanın kazanmasını istiyoruz bunun için mutlaka seçimizini doğru yapın ki yereldeki başarılı insanlarımızın önü açılsın :
      Bu itibarla tüm hemşerilerimi saygı ile selamlıyor saygılar sunuyorum.