KAYA " İYİ İNSANLARLA KAZANACAĞIZ"

KAYA

İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı

      İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, iş hayatında ki başarısını seçim çalışmalarında da sahaya yansıtıyor. Ardahan’da evi olan, hiçbir zaman Ardahan’dan bağını koparmayan İYİ Parti Milletvekili adayı Aytekin Kaya, İYİ Parti’yi Ardahan’da birinci parti yapmak için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Halkın büyük teveccüh gösterdiği Kaya, gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaşıyor. 

      İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, ikinci sıra adayı Nabire Reçber, İl Başkanı Taşkın Polat ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Çıldır ilçesini ziyaret etti. Aytekin Kaya: “Çıldır’dayız, köy köy, ev ev geziyoruz. Milletimizin başı göğe değinceye kadar çalışacağız. Anaların, bacıların duasıyla Ardahan İYİ olacak” mesajını paylaştı.

     Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamaya gayret gösteren Kaya, Çıldır ilçesinde halka buluştu. Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden, istek ve taleplerini dinleyen Kaya, projelerini anlatıyor, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve kendisine oy istiyor. 

     Ardahan’ı en güçlü bir şekilde TBMM’de temsil etmek için halktan onay bekleyen Kaya, “Bir oy Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy İYİ Parti’ye. Ardahan birbirini ötekileştirmeden, birlikte yaşam kültürünü özümsemiş, birbirine saygılı insanların yaşadığı şehir. Ardahan hak ettiği ve yıllardır mahrum bırakıldığı hizmeti bizden alır, Ardahanlı bize istediği zaman ulaşır, Ardahanlı bizi bilir bizi tanır. Birlikte Kazanacağız, Tarih Yazacağız” dedi.