KAYA, AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI

KAYA, AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI

İYİ Parti Ardahan birinci sıra Milletvekili adayı Aytekin Kaya

           İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, Göle ve Posof ilçelerinde halkla buluştu. 

         İYİ Parti Milletvekili adayı Aytekin Kaya, İYİ Parti’yi Ardahan’da birinci parti yapmak için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Halkın büyük teveccüh gösterdiği Kaya, gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaşıyor.

          İYİ Parti Ardahan birinci sıra Milletvekili adayı Aytekin Kaya, ikinci sıra adayı Nabire Reçber, İl Başkanı Taşkın Polat ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Göle ve Posof ilçelerini ziyaret etti. Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamaya gayret gösteren Kaya, Göle ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparak akşam ise ‘gönül sofrasında” vatandaşlarla yemekte bir araya geldi. 

          Halkın sevgisini kazanan Milletvekili adayı Kaya, Göle ilçesinden sonra Ardahan’ın sınır ilçesi Posof’u ziyaret ederek halkla buluştu. Esnafları tek tek gezen Kaya, esnaflarla sohbet ederek, hayırlı işler diledi. Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinleyen Kaya projelerini anlatarak Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçtaroğlu'na ve kendisine oy istedi.