KASIMOĞLU AİLESİNDEN DAVET

KASIMOĞLU AİLESİNDEN DAVET

Aşık Şenliğin önemli...

      Aşık Şenliğin önemli ailelerinden KASIMOĞLU AİLESİ bireyleri 17 Aralık Cumartesi günü akşamı 19:00- 23:00 saatleri arasında İstanbul Bağcılar Şehit Savcı Selim Kiraz Kültür Merkezinde yemekli bir toplantıda bir araya geliyorlar. 
       Büyükşehirlerde ve köyde bulunan aile bireylerini bir araya getirmek için uzun zamandır çaba harcayan aile bireyleri geçen yaz yapmış oldukları aile pikniği sonrasında şimdi de hep birlikte olacakları büyük bir organizasyona ilk kez imza atacak olmanın heyecanını yaşıyorlar. 
       Yemekli olarak düzenlenen gecede Aşık Şenliğin önemli ses sanatçılarından olan Cevdet Yılmaz ve ekibinin sahne alacak. 
       Aile mensuplarından Gökmen Dönmez, Özgür Karaçay, Koray Karaçay, Taner Karaçay, Öztürk Karaçay ve Sinan Karaçay’dan oluşturulan tertip komitesinin organizasyonunu yaptığı gecede için görüştüğümüz organizasyon komitesi üyesi gazetemiz yazarı Sinan Karaçay ‘’ Uzun yıllardır böyle bir buluşmanın özlemini çekiyor ve bu konuda en doğru zamanda girişim yapmak için zaman fırsat kolluyorduk ve çok şükür o vakit gelip çattı. Her biri birbirinden değerli kardeşlerimle birlikte el, ele vererek çok güzel bir ekip çalışması ile bu birlikteliğe dair organizasyonu yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hem köyümüzde hem de İstanbul başta olmak üzere tüm şehirlerdeki aile mensuplarımıza ulaşarak bu gece için davette bulunduk ve sağ olsunlar aile bireylerimizin çok önemli bir kısmı bu konuda bizleri yalnız bırakmadılar. Birlik ve beraberliğin mutluluğunu yaşayacağımız ve köyümüzde yapmayı planladığımı faaliyetlerimizi anlatacağımız 17 Aralık akşamında yaklaşık 250-300 kişilik bir katılımın olmasını beklediğimiz geceye buradan Çıldırın sesi olan gazeteniz Çıldırmanşet aracılığı ile de davetimizi bir kez daha yeniliyoruz.’’ Diyerek duygularını gazetemizle paylaştılar.
      Bizlerde Çıldır’ımızın bu büyük ve köklü ailesinin birliktelik ve beraberlik adına attığı bu güzel adımı bölgemiz adına önemsiyor yapılacak etkinliğin başta Kasımoğlu Ailesi olmak üzere tüm bölgemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
Çıldırmanşet / İstanbul