KARA´SI DEĞİL AMA KAR´DAN OLANI GELDİ

KARA´SI DEĞİL AMA KAR´DAN OLANI GELDİ

Ardahan kamuoyunun en çok istediği...

    Ardahan kamuoyunun en çok istediği büyük projelerin başında yer alan Havaalanını ve Tren için çalışmalar sürüyor.

    Sevdamız Ardahan Derneği tarafından başlatılan ?Doğu Ekspres Trenin Son Durağı Ardahan olsun´ kampanyası ardından kurulan Doğu Ekspres Platformu ile birlikte 7´den 77´ye tüm     Ardahanlıların sahiplendiği projeye Çıldır ilçesinden anlamlı bir destek geldi.

   Ardahanlıların büyük özlemle beklediği ve bir an önce yapılması için sabırsızlandığı Yukarıcanbaz Tren İstasyonu ve Gümrükleme için bekleyiş sürüyor.

    15 Şubat´ta yapılması planlanan ancak İdlip´de verdiğimiz şehitler nedeniyle iptal edilen "Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz" Festivali için Çıldır Gölü üzerinde kardan hazırlanan Tren maketi bile bizi umutlandırdı.

   Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu tarafından donan Çıldır Gölü üzerinde hazırlanan tren kar maketi, özellikle sosyal medyada büyük beğeni topladı.

BAŞKAN AZİZOĞLU´NUN AĞIR MİSAFİRLERİ VARDI

    15 Şubat´ta yapılması planlanan ancak İdlip´de verdiğimiz şehitler nedeniyle iptal edilen "Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz" Festivali için bilet alan vatandaşlar, Çıldır´a akın etmeye devam ettiler.

    İstanbul´un en büyük ilçesi olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da Çıldır´a gelerek hemşerileriyle hasret giderdi. Birçok hemşeri ve STK Başkanın da ziyaret ettiği Çıldır´da, Başkan Bozkurt, Belediye Başkanı Azizoğlu´nu ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundular.

/resimler/2020-2/16/1010083452343.jpg