KARAGÖZLER MAKİNA HİZMETE BAŞLADI

KARAGÖZLER MAKİNA HİZMETE BAŞLADI

Motorik-a ekipmanları Karagözler Makina adı altında Çıldır’da hizmete başladı.

     Çıldır Güveocak köyü halkından Muammer Karagöz tarafından hizmete açılan Motorik-a makina ekipmanları Kars- Ardahan bölge bayiliğini yapacak. 
Motorik-a Ekipmaları Nedir
    Çok değişik sektörlerde senenin her gününde kullanılabilen çok maksatlı modüler ve kompak 250 kg yük taşıyabilen 4×4 ve farklı modellerde 5.5 hp motorlu el arabası üretmektedir.
Çok fazla alanda yararlanılması için tasarlanmış olup, yüksek verimlilikte eşsiz fırsatlar sunmaktadır. Azalttığı bedensel iş gücü ile verimde artış, zamandan tasarruf sağlar. Yüksek performansıyla ödenilen bedel kısa sürede kazanç olarak geri dönmesini sağlar. Çalışma alanlarını daha etkili ve verimli hale getirerek,çalışanların üstlenmek zorunda kaldığı günlük bedensel çalışmanın çoğunu ortadan kaldırır. Sektörel anlamda her alanda kullanıma imkanı vardır. Uzun soluklu çözüm ortağı olarak uyum içinde çalışır. İlave alınabilecek çeşitli ataşmanlar ile çok fazla alanda güvenilir ekip arkadaşı ve çok yönlü teknik destek sağlayan yardımcıdır. Bol miktarda ataşman seçenekleri ile saniyeler içinde işe uygun ataşman değiştirerek işleri kolaylaşır. Ağır işlerden korur ve sakatlanmaları önler.