KARAÇAY'A DESTEK İLÇEYE SIĞMADI

KARAÇAY

Gazeteci/Yazar/TV Programcısı Sinan Karaçay ....

    Gazeteci/Yazar/TV Programcısı Sinan Karaçay daha önce kahvaltıda bir araya geldiği ve destek açıklamalarını yazılı mutabakata bağlayan sivil toplum kuruluşları ile birlikte bugün CHP Kartal İlçe Örgütüne giderek Kartal Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.
    Geçtiğimiz günlerde Kartal İlçe Başkanlığına seçilen  Mert POLAT'ı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten sivil toplum kuruluşları heyeti; Sinan Karaçay'ın ortak fikir birliği ile mutabık kalınan aday olduğunu ve bölgemizi layıkıyla en iyi şekilde temsil edeceğini dile getirdiler. Akabinde 30 dan fazla il, ilçe, köy dernek ve federasyonlarının destek dilekçelerinden oluşan dosya federasyon başkanı tarafından bizzat ilçe Başkanı Mert POLAT'a teslim edildi.
  İlçe Başkanı Mert POLAT da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu kadar çok sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek bir aday üzerinde mutabakat sağlamasının çok kıymetli olduğunu süreçten bağımsız önemli kazanım olduğunu ifade etti.
CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sinan Karaçay sosyal medyada şu açıklamayı paylaştı;
    “Her birisi birbirinden değerli kıymetli Başkanlarım kıymetli büyüklerim sevgili kardeşlerim dün şahsımı çıktığım yolda yalnız bırakmadığınız gibi bugün de resmi müracaatımı yaptığım bugün de beni yine yalnız bırakmayarak onurlandırdığınız için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.
    Bugün resmi adaylık müracaatımızı sizlerin çok değerli katılımları, katılmayanların gönderdikleri destek yazıları yaptık çok şükür. 
   Bugün özelinde onca işinin gücünün arasında yoğun hayat mücadelesi içerisinde ve olumsuz hava şartlarında şahsımı yalnız bırakmayan;
   Kıymetli Federasyon Başkanım Sayın Kemal ŞİMŞİR ve Yardımcısı Sevgili Başkanım Cevdet Yılmaz’a , KAİDER Başkanım Sayın Av. Halil Baydar’a , Aşık Şenlik Kültür Derneği Başkanım Sayın Özdal Gündüz ve yönetimi kıymetli büyüklerim Varol Durak, Reis Karaçay ve Fuat Kasımoğlu’na , Çıldır Sazlısu Köyü Dernek Başkanım bu mücadelede çok ciddi emek sahibi olan sevgili Atıf Aslantepli’ye, Çıldır Gölbelen Köyü Dernek Başkanım Yaşar KIZILDAŞ abime,Taşdeğirmen Köyü Dernek Başkanı Sayın Bahri Yaşar kardeşime, Karakale Köyü Dernek Başkanı Kıymetli Dostum Olcay Kızlıkuş Başkanıma, Yukarı Cambaz Köyü Dernek Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çıldır Sancağı Platformu kurucusu Sevgili Kardeşim Adem Kemer’e, Sevgili Yakacık Yeni Mahalle Eski Muhtarım çok değerli büyüğüm İlhan Düzülütaş’a , Taşdeğirmen Köyü Derneği Onursal Başkanı Sevgili Büyüğüm Yaşar Kızılaraba’ya ve kendileri olmasalar bile dernekleri adına destek yazısı göndererek beni onurlandıran tüm değerli Dernek Başkan ve Yönetimlerine yürekten teşekkür ediyorum. 
   Kıymetli Başkanlarım Yıllardır özlemini çektiğimiz bu birlik havasının oluşmasında emeği olan herkese şunu söylemek isterim ki: Aslında sizler çok büyük bir başarıya imza attınız o da bunca yıldır sağlanamayan birlik ve beraberlik.  Hepinizin ayağına yüreğine sağlık hakkınız ödenmez var olun, sağ olun".dedi