KARAÇAY KANALI İÇİN DESTEK İSTEDİ

KARAÇAY KANALI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Gazeteci-yazar Sinan Karaçay sosyal medya platformu Youtube’de açmış olduğu kanal nedeniyle destek istedi. Karaçay sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada;

BİLGİLENDİRME VE DESTEK TALEBİ
    Değerli dostlar 08.03.2023 tarihi itibari ile bir Youtube kanalı kurduğumu sosyal medya üzerinden sizler ile paylaşıp desteklerinizi ve görüşlerinizi rica etmiştim.
İşte bu kanal kurma girişiminin sebepleri ve uyulacak temel ilkeleri sizlerle paylaşıp desteklerinizi talep etmek için bu açıklama metnini yazmayı uygun gördüm.
Uzun yılardır Yerel Gazeteler ve en son ise TV programı ile sizlerle görüşlerimi paylaşıyor ve sizlerden gelen tüm yorumlara içtenlikle cevap vermeye gayret ediyorum.
Süreç artık Facebook, Instagram ve Twitter platformunda toplamda sayısı 5.000’i geçen dostlarımız ile daha fazla etkileşim içerisinde olmak ve bu sayıyı olabildiğince arttırmak gibi bir yöne doğru evrildi.
İşte bu nedenle artık sadece satırlar yolu ile değil bizzat görüntümüz ve sesimizle de sizlerle birlikte olmanın keyfini ve mutluluğunu yaşamaya karar verdim.  
NEDEN BİR YOUTUBE KANALI KURMA GEREĞİ DUYDUM?
Bunun iki önemli nedeni var;
- Yazdığım yazılar yazım üslubum ve karakterim gereği daha iyi daha açıklayıcı ve daha kapsamlı olsun diye genelde uzun yazılar oluyor ancak üzülerek belirtmek isterim ki okumak bizde sorunlu bir konu iken uzun yazıları okumak ise çok daha büyük bir sorun ve birçok dostumun okumak isterdim ama çok uzundu sitemlerine karşılık artık yazmak istediklerimi bir dost sohbeti havasında sizlerle ekran karşısında paylaşmak istedim.
- İkinci husus ise aynı yerde durmak geride kalmak manasında olduğu için daha fazla insan ile tanışmak daha fazla insana sesimi duyurmak daha fazla kişiye bir şeyler aktarırken daha fazla kişinin bilgisinden faydalanmak için bu kararı aldım.
‘’ KARAR BENDEN KANALIMIZA ABONE OLUP TAKİP EDEREK DESTEK OLMAK İSE SİZLERDEN “
NE KONUŞACAĞIZ PEKİ?
- Ülkemizde gündeme gelen tüm konulara daha samimi daha içten ve sizden biri olarak yorumlar getirirken sizlerden gelenlerin de paylaşıldığı bir kanal içeriğimiz olacak.
- Asla hakaret olmayacak.
- Asla samimiyetsiz ifadeler kullanmayacağız.
- Asla Net olmaktan vazgeçmeyeceğiz.
-  Asla küçümsemeyecek ve küçümsenmeyeceğiz.
- Hakaret ve kötü söz olmadan da doğrunun anlatılacağını herkese göstereceğiz.
SİZLER NASIL DESTEK OLACAKSINIZ PEKİ?
Aşağıdaki linke tıklayıp ANONE OL butonuna barsamanız yeterli olacaktır.
https://youtu.be/KzRFugwcBt0
Şimdiden desteğini ve ilgisini eksik etmeyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Sinan KARAÇAY
Gazeteci Yazar