KARACA, ARDAHAN KİMSENİN ARTIĞINA MUHTAÇ DEĞİL

KARACA, ARDAHAN KİMSENİN ARTIĞINA MUHTAÇ DEĞİL

AKP'li Başkan, Yalova'dan Ardahan'a gönderilen

      AKP'li Başkan, Yalova'dan Ardahan'a gönderilen cenaze aracını geri istedi. Bakan Soylu, Ardahan'a yeni bir araç gönderilmesi talimatını verdi. CHP’li Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırılması sonrası, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan AKP’li Mustafa Tutuk, ilginç bir karara imza attı.

      AKP’li Tutuk, Vefa Salman’ın Ardahan Belediyesi’ne gönderdiği cenaze aracını resmî yazıyla geri istedi. 

    Ardahan Belediye Başkanı CHP’li Faruk Demir’in konuyu duyurması üzerine, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi, Ardahanlı Korkmaz Karaca devreye girdi.

     Karaca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek durumu aktardı. Soylu da bunun üzerine Ardahan’a cenaze aracı tahsis edilmesini istedi.  Karaca'nın sosyal medtya hesabından konu ile ilgili olarak açıklama bekleyen takipçine yorum yapan Karaca cevaben " Bu tip konular ile gündem de olmak istemiyorum. Ardahan ve Ardahanlı herşeye layık. Bir cenaze aracının bu kadar gündeme gelmesi üzücü. Ardahanlı kimsenin artığına muhtaç değil. Sn. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey sağolsun meseleyi çözmek üzere talimat verdiler. Benim abartılacak bir katkım yok. Teşekkürü hakeden Sn. Bakanımızdır. Selam. Saygı."  cümleleri yer aldı.