KAMPANYAYA DESTEKLERNİZLE İBADETE AÇILACAK

KAMPANYAYA DESTEKLERNİZLE İBADETE AÇILACAK

İbadete açılması için destek olmak amacıyla kampanya başlatıldı.

       Çıldır İlçesi Dedekorkut mahallesinde inşaatına başlanan Yeni Cami hayırseverlerin yardımını bekliyor. 4 yıl önce yapımına başlanan ve pandemi döneminde sekteye uğrayan cami inşaatı ilçeye yeni atanan Müftü Rahmi Temizin gayretleriyle yeniden başlanmıştı.

     İnşaatın bitmesi için özelikle gurbetteki iş adamlarının destekleriyle son sürat devam eden yapım işinde son aşamaya gelindi. Caminin eksik kalan kısımları için bir kampanya düzeleyen Çıldır İlçe Müftülüğü tüm hayırseverlerden destek bekliyor.

       Bir Tuğlada Sen Koy kampanyası için herkese çağrı yapan İlçe Müftüsü Rahmi Temiz yaptığı açıklamada '' Allahın izni milletimizin de teveccühü ve bağışlarıyla bu yıl camimizi tamamlayıp ibadete açaçağız inşallah. Şu an camimizin eksik kalan kısımları 730 m2 Rabıta, 14 adet kapı, iç aydınlatma  avizesi, halı, elektirk sistemi ve kalorifer işi. Sizlerin desteği ile bu eksiklerimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Kampanyamıza herkes gönlünden koptuğu gücünün yettiği oranda destekte bulunursa büyük sevap işlemiş olacak ve camimiz ibadete açılacak. Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyor şimdiden yapacagınız hayırların Allah katında kabul omasını temenni ediyorum'' dedi.

      Kampanyaya destek için afişteki telefonlardan ulaşabilir veya paylaşılan hesap numaraların bağış yapabilirsiniz.