KAİDERF PİKNİKTE BULUŞTU

KAİDERF PİKNİKTE BULUŞTU

KAİDERF...

     KAİDERF Bursa federasyonuna bağlı dernekler İznik Gölü Mesire alanında piknikte buluştular. KAIDERF tarafından organize edilen büyük piknik şöleni Kars-Ardahan ve Iğdırlıların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti.

     Orhangazi Belediyesi´ne bağlı İznik gölü kıyısında bulunan, muhteşem göl ve doğa manzarasına sahip Göl Piknik mesire alanında düzenlenen pikniğe ev sahibi Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz´da katıldı.

Kars, Ardahan,Iğdırlılar muhteşem manzaralı piknik alanında bir yandan yöresel yiyeceklerini birbirleriyle paylaşıp sıcak sohbetlerle dostluklarını pekiştirirken, bir yandan da muhteşem yöresel müziğimizin ezgileriyle halaylar çekip eğlendiler.

    Federasyonun organize ettiği dernekler arası futbol turnuvası final maçı da piknik alanında bulunan spor tesislerinde oynandı. Finale kalan Bursa Karslılar Derneği futbol takımı ile Meltaş Derneği futbol takımları arasındaki heyecan dozu yüksek ve centilmence geçen futbol maçı sonunda kazanan Meltaş Derneği futbol takımı oldu. Maç bitiminde piknik alanında düzenlenen kupa ve ödül töreninde, turnuva üçüncüsü ve aynı zamanda en centilmen takım ödülünü Sarıkamış Derneği futbol takımına, turnuva ikincisi Bursa Karslılar Derneği´ne ikincilik kupası, turnuva birincisi Meltaş Derneği futbol takımına da Şampiyonluk kupası verildi.

      Kaiderf Yön. Krl. Bşk Sefer Erdinç Dülger; ?Bu son derece güzel ve başarılı piknik organizasyonunun gerçekleştirilmesine büyük katkıları olan, başta federasyon yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere, federasyonumuza bağlı derneklerimizin değerli başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, ulaşım için federasyonumuza 8 adet otobüs tahsis eden Yıldırım İlçe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali beyefendiye, pikniğimize teşrif eden Gemlik Belediye Başkanı Sayın Refik Yılmaz´a, ev sahibi Orhangazi Belediye Başkanı Sayın Neşet Çağlayan´a, piknik boyunca muhteşem müziğiyle katılanlara müzik ziyafeti çeken değerli müzisyen hemşerimiz Sayın Himmet Öztürk beyefendiye ve pikniğimize yoğun ilgi ve katılım gösteren tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ederim.?dedi.

     Gençler açısından da oldukça eğlenceli geçen piknikte çuval yarışı, yumurta taşıma ve ip çekme gibi çeşitli yarışmalar yapıldı. Herkesin keyif aldığı,dinlenip stres attığı piknik benzeri etkinliklerde tekrar buluşma temennileriyle sona erdi. 

/resimler/2017-5/18/0802420710871.jpg

/resimler/2017-5/18/0802537429780.jpg

/resimler/2017-5/18/0803042742499.jpg

/resimler/2017-5/18/0803158211488.jpg

/resimler/2017-5/18/0803320086800.jpg