Tarih: 27.03.2021 11:42

JASATTAN BAŞARILI OPERASYON

Facebook Twitter Linked-in

     12 Aralık 2020 tarihinde Çıldır Ardahan Karayolunun yapımını üstlenen İmaj Alt Yapı isimli firmaya ait kum ocağının çevre emniyetini sağlayan 80 adet demir direk ve çitler kimliği belirisiz kişi veya kişilerce çalındı.

      İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma) dedektifleri olayı aydınlatmaya yönelik yapılan çalışmalar ve takip neticesinde, bahse konu firmaya ait demir direk ve çitlerin Çıldır ilçesi Eskibeyrahatun köyünde ikamet eden bir şahsın evinin bahçesinde gizlenmiş vaziyette olduğu yönünde bilgiler elde etti.

    Jandarma ekiplerinin elde ettiği bilgiler doğrultusunda, şüpheli şahsın evinde ve eklentilerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada çalınan demir çit ve direkler bahçede gizlenmiş vaziyette bulunmuş, evde yapılan aramada ise 33 adet büyükbaş hayvan küpesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet muşta ele geçirildi.

      Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yakalanan şüpheli Jandarma´daki işlemlerinin ardından Ardahan Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek, çalınan demir çit ve direkler ilgili firma yetkilisine teslim edildi.

       İmaj Alt Yapı firma yetkilileri çalınan malzemelerinin bulunmasından dolayı İl Jandarma Komutanlığına teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —