JANDARMADAN BAŞARILI BİR OPERASYON DAHA

JANDARMADAN BAŞARILI BİR OPERASYON DAHA

Çıldır ilçesinde yaklaşık 4 ay önce Çıldır Gölü kenarında bulunan Atalay Uzunkaya`ya ait işyerinin soyulması sonrası başlatılan çalışma sonunda zanlılar yakalandı.

          Çıldır ilçesinde yaklaşık 4 ay önce Çıldır Gölü kenarında bulunan Atalay Uzunkaya'ya ait işyerinin soyulması sonrası başlatılan çalışma sonunda zanlılar yakalandı. 

        Çıldır İlçe Jandarma Bölük Komutanlığının, Arpaçay Jandarma ve Kars Polis Teşkilatı ile ortaklaşa yaptıkları çalışma sonucu hırsızları yakalayıp çaldıkları malzemeler ile birlikte adalete teslim etti. Yapılan çalışma sonucunda yakalanan zanlıların birçok olaya karıştıkları ortaya çıkarken ele geçirilen malzemeler ise oldukça fazlaydı. Hem Çıldır hem de Arpaçay İlçesinde gerçekleştirdikleri hırsızlık olayında topladıkları malzemeleri Kars'ın Arpaçay İlçesine bağlı Tepeköy köyünde depolanmış olarak ele geçirildi. Olayla ilgili olarak N.K.isimli zanlı yakalanırken olay yerinden kaçan G.K ve N.K.isimli şahısların daha sonra yakalandı. Olayda ele geçirilen malzemeler ise, jeneratör, Bağlama, duvar saati, yangın söndürme cihazı, boş ve dolu içki kasaları, elektrikli ısıtıcı, bisiklet, uydu alıcısı, avcı tüfeği ve hırsızlıkta kullandıkları tespit edilen dürbün, av tüfekleri ve maskeler ele geçirildi. 

           Olayla ilgi ifadeleri alına kişiler bağlı bulundukları Cumhuriyet Savcılıklarına sevk edildiler