İYİ PARTİDEN MUHTEŞEM KONGRE

İYİ PARTİDEN MUHTEŞEM KONGRE

İYİ Parti Ardahan İl Kongresi Dursun Akçam Kültür Merkezinde yapıldı.

İYİ Parti 3. Olağan İl Kongresi İYİ Parti İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun katılımıyla Dursun Akçam Kültür Merkezinde yapıldı. Yoğun katlımla gerçekleştirilen kongreye Yavuz Ağıralioğlu’nun yanı sıra, İl Başkanı Taşkın Polat, Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Kaya, Ardahan Belediye BAŞKANI Faruk Demir, çevre illerden il ve ilçe başkanları, millet ittifakı siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer ile İYİ Parti kurucularından Çıldırlı İş insanı Cevdet Vural divan üyesi olarak katıldı.

Kongrede tek aday olarak seçime giren Taşkın Polat tüm delegenin oyunu alarak yeniden İYİ Parti Ardahan İl Başkanı olarak seçildi. 

Yapılan Kongre sonrası açıklamalarda bulunan başkan Polat “ Gerçekleştirmiş olduğumuz kongremiz, partimize, milletimize ve memleketimize hayırlı olsun. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener önderliğinde, memleketimizin refahı ve kalkınması için yapılması gereken ne varsa Ardahan İl Teşkilatı olarak büyük gayret sarfedeceğiz. 2023 seçimlerinde millet ittifakı olarak halkımızın teveccühü ile seçimlerden alnımızın akı ile çıkacak, ülkemizi ve milletimizi çekilen sıkıntılardan kurtaracağız.  Gerçekleştirdiğimiz İl kongremize katılan başta sayın Milletvekilimiz Yavuz Ağıralioğlu'na, Işıner Hamşioğlu'na Ardahan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Demir’e, CHP İl Başkanımız Yalçın Taştan'a, Zafer Partisi İl Başkanımız Levent Pehlivan'a, Deva Partisi İl Başkanı Candar Yılmaz'a, Ticaret Odası Başkanımız Çetin Demirciye, O.B.B Başkanı Yılmaz Kaya'ya, Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı İskender Alihanoğlu'na, Şoförler Odası Başkanı Asım Özer'e, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Badem'e, Kars İYİ Parti İl Başkanı Yüksel Akbaba'ya, Settar Kaya'ya Merkez İlçe Başkanına, Şavşat İlçe Başkanımız ve ekibine ve İstanbul'dan gelen değerli abimiz Aytekin Kaya ve ekibine Ankara'dan hemşerimiz Cevdet Vural'a, İYİ Parti ilçe Başkanlarıma, Yönetimlerime, Üyelerime çelenk gönderen değerli dostlarıma bütün Ardahan'lılara ve Basınımızın değerli temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım”. Dedi.