İYİ PARTİ SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

İYİ PARTİ SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Ardahan İYİ Parti il teşkilatı Çıldıra Çıkarma yaptı.

           Yaklaşan genel seçimler öncesi partilerin saha çalışmaları hız kazandı. İYİ Parti Ardahan İl teşkilatıda saha çalışmaları kapsamında Çıldır ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

          İl Başkanı Taşkın Polat yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe başkanlığında partililerle buluştuktan sonra ilçe esnafını gezerek sorunları dinledi. Yapılan esnaf ziyaretleri kapsamında İYİ Partiye üye olmak isteyen kişilere rozet takılarak üye kayıtları yapıldı.

       Yapılan ziyaretle ilgili gazetemize açıklama yapan İl Başkanı Polat, '' Esnaf ve vatandaşlarımız özellikle son 2 yılda yaşanan hayat pahalılığından dolayı oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Esnafımız mal alımında zorlanırken vatandaşın alım gücünün düşmesi ise esnaftan olan alışverişi en alt seviyeye düşürmüş durumda. Çiftçimiz zaten girdi fiyatlarından dolayı tarlasını ekemezken, ekenler ise gübre kullanmadan tarlarını sürdüler. Allahın izni vatandaşlarımızın teveccühü ile İlk seçimde İYİ Parti iktidar olacaktır. İYİ Parti iktidarı ile ülkemizin alım gücünü yükseltmek için partimizin ekonomik uzmaları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halkımızı bu buhramdan kurtaracak ve refah günlere kavuşturacağız. Bu konuda halkımız Genel Başkanımız Meral Akşener hanım efendiye olan güveni tamdır. Partimize hergün katılan üyelerimizle hızla büyüyor ve adım adım ikitidara geliyoruz. Bu konuda bugün ziyaret ettiğimiz Çıldır Halkınında bize tam destek olacağına güvenim tamdır. Bugün yapığımız ziyarette buna en büyük işarettir '' dedi.