İYİ PARTİ “ÇILDIR’DA BENDE VARIM” DEDİ

İYİ PARTİ “ÇILDIR’DA BENDE VARIM” DEDİ

İYİ Parti’nin Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya, İl Başkanı Taşkın Polat ve Çıldır İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Mavi Göl restoranda seçmenle yemekte buluştu.

     İYİ Parti Ardahan Milletvekili Adayı Aytekin Kaya, Çıldır ilçesinde seçmenle akşam yemeğinde buluştu. Kaya, “Bizim adaylığımızla birlikte Ardahan’da çıta yükseldi. Ben rahatım, bundan sonraki seçimlerde adaylar seçmenin karşısına nasıl çıkacak, onu düşünsün” dedi.
    Çıldır Mavi Göl Restoranı dolduran yaklaşık 300 vatandaşla tek tek selamlaşan ve yakın ilgi gösteren Kaya, Ardahan ve Çıldır ile ilgili proje ve düşüncelerini anlattı, 14 Mayıs’ta güçlü bir destek sözü istedi.
    Kaya, seçim süreciyle birlikte adım atılmadık köy, mezra, mahalle bırakmadıklarını, her seçmen ile kucaklaştıklarını da sözlerine ekledi. Kaya’nın her sözünü alkışlarla kesen kalabalık, daha önce köylerini ziyareti sırasında tanıdıkları Aytekin Kaya’ya güvendiklerini dile getirdiler.
    Gecede davetlilere kısa bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Taşkın Polat hayvacılık bölgesi olan Ardahan’ın çiftçisinin kazandığı paranın yarısının Diyarbakırlı samancılara gittiğine vurgu yaparak, dört tarafındaki il ve ilçelerde sulama kanalları olan Ardahan ilinin kendine yeterlik suyu olduğu, ama bunu doğru kullanmadığı için çitfçinin kaybettiğini ifade etti. Amaclarının iktidara geldiklerinde Ardahan ve beş ilçesinde sulama kanalları yaparak çiftçinin ot ve samana ihtiyacını çözüme ulaştırıp il dışına olan bağımlılığı bitireceklerini ifade etti.