İYİ PARTİDEN SÜRPRİZ ADAY

İYİ PARTİDEN SÜRPRİZ ADAY

31 Mart´ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri...

31 Mart´ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi AK Parti, MHP ve CHP Ardahan Teşkilat ile Örgütleri ve adayları çalışmalarını başlarken adaylarını belirlemeye çalışan partiler arasına olan İYİ Parti Ardahan Teşkilatı bomba bir aday ile sürpriz yapacak gibi.

Daha önce ki seçimlerde CHP´den Ardahan Belediye Başkan Adayı olan ve seçimleri 26 oy gibi küçük fark ile kaybeden ve yaklaşan 31 Mart seçimlerinde yeniden CHP´den Ardahan  Başkan Aday adayı olmak isteyen ancak aday edilmeyen Ardahan eski İl Özel İdaresi Genel Sekteri Mete Özdemir, İYİ Parti´den Ardahan Belediye Başkan adayı oldu.

Salı Günü Meral Akşener ilan edecek

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Sebahattin Sarıçam ile eski il Başkanı Taşkın Polat adaylarının Mete Özdemir olduğunu doğrularken, bir teyitte İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Rıfat Çuya´dan geldi.

Mete Özdemir´inde doğruladığı ve kesin olarak İYİ Parti´nin Ardahan Belediye Başkan dayı olduğunu açıkladığı öğrenilirken, İYİ Parti Genel Başkanının Salı günü Mete Özdemir´in yer aldığı Belediye Başkan adaylarını TBMM´deki grup toplantısın da ilan edeceği alınan bilgiler arasında oldu.