İSMİNİ YAŞATACAK HAYIRSEVER ARANIYOR!!!

İSMİNİ YAŞATACAK HAYIRSEVER ARANIYOR!!!

Ardahan Çıldır Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği başkanı Yusuf Yılmaz ÇYÖG derneği öncülüğünde yardımseverlerin bağışlarıyla yapımı devam eden Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğrenci yurdu hakk

 

      Ardahan Çıldır Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği başkanı Yusuf Yılmaz ÇYÖG derneği öncülüğünde yardımseverlerin bağışlarıyla yapımı devam eden Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğrenci yurdu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz “ Çıldır Meslek Yüksek Okulu için yapılan 100 kişi kapasiteli yurda ismini verecek Çıldırlı, Ardahanlı, Karslı iş adamı bekliyoruz” dedi.
        Yılmaz açıklamasına şöyle devam etti; “Saygı değer Çıldırlı işadamlarımız, bürokratlarımız, siyasilerimiz ve Çıldır esnafımız. 2012 yılında başlatmış olduğumuz 100 kişilik öğrenci yurdunun inşaat çalışmaları yeni inşaat sezonu ile aynı hızla başlamıştır. Müteahhit ile yapmış olduğumuz şartnameye göre yurdun inşaatının dört ay içerisinde bitmesi gerekiyordu. Ancak maddi sıkıntılardan dolayı inşaatımız 2013 yılına sarkmış oldu. Bu yıl öğrenci yurdumuzun bitmesi ve yeni öğretim yılına yetişmesi için tüm Çıldırlı, Ardahanlı, Karslı iş adamlarını öğrenci yurdumuza yardım etmeleri için ilçemize davet ediyoruz. İsmini yurdumuza verecek bir yardımsever bekliyoruz. İnşallah bu yıl yurdumuzu bitirip Ardahan Üniversitesine teslim edersek, yeni öğretim yılında 100 öğrencimize daha Çıldır’da barınma fırsatı sağlamış olacağız. Aksi takdirde Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Ardahan’a çekilme durumu bile söz konusudur. Bu durum karşısında sayın Rektörümüz Ramazan Korkmaz’ı zor durumda bırakmak istemiyorsak tüm Çıldırlılar ellerini taşın altına koymalıdır. Biz dernek yönetim kurulu ve belediye başkanımızla birlikte bu yurdu yeni öğretim yılına yetiştirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Çıldırlı , Ardahanlı, Karslı iş adamlarımızın da desteklerini bekliyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar öğrenci yurdumuzun inşaatını bitirerek ilçemize yakışır bir yurt olarak Ardahan Üniversitesine teslim edeceğiz. Şimdiden bu yurda maddi ve manevi destek sağlayan yardımseverlere saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” dedi.