İŞ ADAMLARINA DAVET

İŞ ADAMLARINA DAVET

Bölgemize yönelik...

   Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar; ?Bölgemize yönelik SERKA, KOSGEB, DAP, AKAK,TKDK gibi yatırımcı kuruluşlar proje bedeli üzerinden yüzde 50, 60, 70 oranında hibe veriyor. Bu oranlara rağmen kimse yatırım yapmaya yanaşmıyor.

  Bu fırsatlar bir daha ayağınıza gelmez. Fırsatları kaçırmayın. Adeta bu teşviklerden yararlanın, para kazanın diye girişimcilere adeta yalvarıyoruz? dedi.
 
  Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından organize edilen teşvik uygulamaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı Posof´ta gerçekleştirildi. Posof İlkokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya KOSGEB, SERKA, TKDK temsilcileri katıldı. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından organize edilen teşvik uygulamaları ile ilgili bilgilendirme toplantısında girişimcilerin hibe desteklerinden faydalanmaları hususunda bilgiler verildi.
 
  Posof İlkokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya KOSGEB, SERKA, TKDK yatırımcı kuruluş temsilcileri katıldı.
 
  Her kuruluş kendi bünyesinde yapılan hibe ve teşvikler hakkında geniş bilgi vererek, yatırımcıların bu desteklerden yararlanmaları önerisinde bulundular.
 
   ATSO Başkanı Çetin Demirci, ?Düzenlediğimiz bu bilgilendirme toplantıları ile daha çok vatandaşa ulaşarak, daha fazla proje ile desteklemelerden yararlanılması ve istihdama katkı sunulmasını ve para kazanılmasını istiyoruz.? dedi.
 
Posof Belediye Başkanı 
Cahit Ulgar: ?Yalvarıyoruz?
 
    Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, ?Hükümetimiz bölgemizin kalkınması için adeta yatırım teşviklerine boğdu. SERKA; KOSGEB; DAP, AKAK TKDK gibi yatırımcı kuruluşlar aracılığı ile yatırımcılara iş istihdamı karşılığında hibeler sunuyor. Herkes bilgi ve birikimini kullanarak bu yatırımlardan faydalanmalıdır. Yatırımcı aranıyor, ama yüzde 50, 60, 70 oranlarındaki hibelere rağmen kimse yatırım yapmaya yanaşmıyor. Bu fırsatlar bir daha ayağınıza gelmez. Fırsatları kaçırmayın. Adeta bu teşviklerden yararlanın, para kazanın diye yalvarıyoruz.? diye konuştu.