İLK KAZMA VURULDU

İLK KAZMA VURULDU

Çıldır´da yapılacak olan...

     Çıldır´da yapılacak olan 10 yataklı Entegre Hastane için ilk kazma vuruldu.

  2015 yılında AK Parti Hükumeti tarafından programa alınarak, geçtiğimiz yıl yıkımı gerçekleştirilen Çıldır Sağlık Ocağının bulunduğu yerde yapılacak olan Çıldır 10 Yataklı Entegre Hastanenin temel kazı çalışması başladı.

  Hemen hemen ilçenin her köşesinde Hükumet kanadı ile yapılan inşaatlar hızla devam ederken, İlçenin çehreside yavaş yavaş değişiyor. Çıldır TOKİ, Çıldır Belediye Oteli, Küçük Sanayi Sitesi, Çıldır Otobüs Terminali, Çıldır kapalı Halk Pazarı gibi yatırmların bazıları tamamlanırken diğerlerinde de son aşamaya gelindi. İlçe büyüme aşamasında hızla yol alırken, Hükumet kanadı ile yapılan yatırımlara ek olarak yerli yatırmcılarda ellerinden geldiğince katkı sunuyorlar. İlçede tam bir inşaat patlaması oluşurken, yeni iş sahaları da açılmış oluyor.

   İlçenin sağlık yükünü büyük anlamda karşılayacak olan Çıldır 10 Yataklı Entegre Hastane ile hem ilçe halkı için yeni bir iş kapısı açılırken, hem de sağlık anlamında vatandaş son derece rahatlamış olacak. Ağır iş makinaları ile temel kazızı yapılan Entegre Hastanenin en kısa zamanda faaliyete geçirileceği öğrenildi.