İLÇEDE TEK ÇİVİSİ OLMAYAN ADAY ADAYI

İLÇEDE TEK ÇİVİSİ OLMAYAN ADAY ADAYI

Seçim yaklaştıkça aday adayları da çalışmalarına hız verdi.

         21. Dönem Ardahan Milletvekili ve 24. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili aday adayı Faruk Demir bastırmış olduğu broşürleri ilçede dağıttı.

           21. Dönem Demokratik Sol Parti Ardahan Milletvekili olarak görev yapan Demir, 5 yıllık milletvekilliği döneminde Çıldır’a tek çivi çakmamıştı. Dağıtmış olduğu broşürlerde vekilliği döneminde yapılmış olan hizmetlerden bahseden Demir’in Çıldır için tek çivisi olmadığı da açıkça görülmektedir.

        1999 yılında yapılan 21. Dönem Milletvekili seçimlerinde DSP’den vekil olarak seçilen Demir, Çıldır’dan da en yüksek oyu almıştı. Çıldır ilçesinin kendisine vermiş olduğu büyük desteğe rağmen ilçeye hiçbir şekilde yatırım yapmayan Faruk Demir aradan geçen 10 yılın ardından tekrar aday dayı olarak Çıldır halkının karşısına çıkmış ve bastırmış olduğu broşürle adeta ilçe halkıyla dalga geçercesine hareket etmektedir.

      Faruk Demir’in vekilliği döneminde yapmış olduğu yatırımlardan oluşan broşürleri alan ilçe halkı “ Faruk Demir herhalde broşürlerde ne yazdığının ya farkında değil yada yanlışlıkla bu broşürleri Çıldır’da dağıttırıyor. Beş yıllık vekillik döneminde tek hayrını görmediğimiz ve vekilliği sonrası ise bu güne kadar hiç sesi soluğu çıkmayan şahısların aday olarak bizlerin karşısına çıkması son derece yanlış. Eğer ilçemizin, ilimizin geleceği bu ve bunun gibi adamlara kaldıysa geleceğimizden kimse umut beklemesin. Ancak bizler geçmişte yapılan hatalara düşmeyecek, şovmen insanlara itibar etmeyeceğiz. Artık Ardahan’ı burada yaşayan, halkın içinden olan birilerinin yönetmesi gerekmektedir. Adaylarda bu kriterlerde insanlardan oluşmalıdır. Yoksa Faruk Demir gibi seçimden seçime memleketini hatırlayan insanlara ihtiyacımız yoktur “ dediler.