İLÇEYE HİZMET, TERCİH EDİLEN ADAYLARDAN BELLİ OLACAK

İLÇEYE HİZMET, TERCİH EDİLEN ADAYLARDAN BELLİ OLACAK

Yerel seçimlerin gittikçe yaklaştığı şu günlerde gündem artık kimlerin aday olup olmayacağına çevrildi.

       Yerel seçimlerin gittikçe yaklaştığı şu günlerde gündem artık kimlerin aday olup olmayacağına çevrildi.
       Belediye Başkanlığı, il genel meclise üyeliği ve muhtarlık için tercih edilecek adaylar ilçenin kaderini belirleyecek. Hep şikâyet ettiğimiz yerel yönetimlere şimdi seçeceğimiz adayları parti teşkilatları seçerek halkın takdirine bırakacak.
Burada en büyük vebal parti teşkilatlarına düşüyor. Çünkü onların belirleyeceği adaylar ilçemizin 5 yıllık geleceği ile ilgili karar mekanizmasında yer almasına sebep olacak. Bu kişiler ki ilçenin ya önünü açarak hizmet edecek, ya da 5 yıl daha "seçim gelse de başka birini seçsek" diye kara kara düşünmemize sebep olacak. 
        Ondan dolayı ki aday belirleme süreçlerinde çok dikkatli olmalıyız. Seçeceğimiz adayın ilçeye faydası konusunda gerekli alt yapı çalışması yapmalı, o kriterlere sahip olup olmadığı iyice araştırılmalıdır. Çünkü teşkilatların, halkın önüne çıkaracağı adaylar hem partinin vizyonunu hem de teşkilatın ilçeye layık görüp verdiği değeri temsil edecek. 
Benim tüm partilere aday belirleme sürecinde doğru kararlar alacaklarına güvenim tamdır. Asıl mesele ilçede kulaktan kulağa dolaşan seçim pazarlıklarıdır. Tabii insanın inanası gelmiyor. Amaç nedir, ilçeye hizmet edecek doğru adayımı bulmak yoksa koltuk bizde olsunda ilçeye bakarız hesabında mı olmak?
     Ya sizler gerçekten ilçeye hizmet edecek adayı bulup destek verip kazandıracaksınız ya da koltuk sevdasına kapılıp ufak hesaplarla kendinize hizmet edecek bir koltuğa oturmaya çalışacaksınız. Burada çok önemli bir durum var artık aslında sizler kimi çıkarırsanız ona göre size değer veriyor oy kullanıyor bu halk.
       Burada en dikkatli olması gereken parti ise AK Partidir. Sonuçta ilçemiz gelişmeye önü en açık ilçedir. Bundan dolayı da parti teşkilatı doğru karar ve adaylarla en önemlisi de iktidar olmanın verdiği güçle ilçeye hizmet verecek adayları tercih ederek ilçeyi hak ettiği noktaya taşımada birlik ve beraberliğini koruyarak çalışmalarını yapmalıdır. 
Yaptıklarına tabii inanıyoruz ama bizim ki de kulağa küpe olsun anlatımıdır.