İKİ KÖY ARASINDA KAVGA KANLI BİTTİ

İKİ KÖY ARASINDA KAVGA KANLI BİTTİ

İki köy arasında....

      Ardahan´da iki köy arasında yaşanan köy kavgası kanlı bitti.

     Edinilen bilgiye göre iki köy arasında yaşanan olay da bir kişi açılan av tüfeği ile kolundan ve tek saçmanın isabet ettiği dalağından yaralandı.

    Hastaneye kaldırılan sirozgom (Sarıyamaç) köyünden Fevzi. A´ın oğlu Serkan.A  kolu ve vücuduna denk gelen tek saçma ile ağır yaralandı. Yaralı Serkan.A Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede acilen ameliyata alınan yaralının kolunda ciddi parçalanma ve tek saçmanın isabet ettiği dalağın büyük derecede hasar gördüğü ve Ardahan Devlet Hastanesinde Yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

    İddialara göre Sarıyamaç Köyünün çobanı Derindere (heve) köyünün arazisini otlattığı ve bunun üzerinde Derindere Köyü Halkından Birkaç kişinin cobani darp etmesi ileri sürüldü. Bunun üzerinde Sarıyamaç köyü halkından bir grup Derindere Köyü yaylasına giderek çobanın neden dövüldüğünü sormaları ardından iki grup arasında önce sözlü sonra taşlı sopalı kavga çıktığı ve ardından, Derindere Köyünden Alirıza  D.´nın Oğlu olduğu (ismini öğrenemediğimiz) 16 yaşında bir kişinin ateş açması sonucu Serkan A.´yı vurması ile araya giren vatandaşlar olayın büyümesini engelledi.