İHANET KOKAN BİR DAVRANIŞTIR

İHANET KOKAN BİR DAVRANIŞTIR

...

     Son birkaç gündür sosyal medyada Afrin´de şehit olan KEMAL AYDEMİR adında bir rütbeli askerin sözde eşine yazdığı her zaman ki gibi hümanist birkaç cümlenin arasına saklanmış TÜRK, TÜRKİYE ve ASKER´e karşı duyulan nefretin tezahürü bir şiir ortalarda dolaşmaktadır.
    Afrin´de bulunan Terör Örgütü PKK ve PYD´ye toplum nezdinde sempati ve destek sağlamak ve ülkemiz içerisinde Kürt kökenli ve Solcu ve Sosyalist kesimin hassasiyetlerini kullanarak şanlı Türk Ordusunun verdiği mücadeleyi itibarsızlaştırmak gayesi ile tamamen Dezenformasyon olarak sanal âleme atılan bun şiir asla ve asla şehit olan bir askerimize ait değildir. 
   Bu şiir Hollanda da yaşayan Kamil Aydemir adlı bir şairin şiiri olmakla beraber, İlgili kişi bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu şiir çok önce yazdığını ve aslında çok uzun olan bu şiirin sadece küçücük bir bölümünün alınarak farklı gayeler için kullanıldığı için üzgün olduğunu açıkladı.Bu şiirin ABD Irak´ı işgali sırasında ABD´li bir askerin annesine yazdığı bir mektup olarak kaleme aldığını duyurararak şiirin tamamını yayınladı.
   Yine Afrin´de Şehadete yürüyen Kemal Aydemir adında bir askerimizin bulunmadığını bilmenizi isterim.
    Bir husus daha bugün Afrin´deki Zeytin Dalı operasyonuna rütbeli askerlerimiz içerisinden dilekçe vererek katılmak isteyenler dâhil edilmiştir ve dilekçe vermesine rağmen kendilerine olumlu cevap verilmesini bekleyen askerlerimiz vardır. 
    Afrin´de şehit olan onca şanlı yiğidimizin mektupları, videolu mesajları hatta ve hatta operasyona giderken kameralara söylediği buram, buram vatan sevgisi tüten onca mesajı varken bu tarzda bir mesajı duyurma gayret ve çabası iyi niyetli bir çaba değil aksine İHANET KOKAN BİR DAVRANIŞTIR.
    İşte bu nedenler ile Sosyal Medyada terör yanlıların yapmaya çalıştığı bilinçli algı operasyonlarına bilinçsizce destek olmayın ve hassasiyetleriniz kullanılarak terör örgütüne dolaylı destek sağlamanızı bekleyenlerin ekmeklerine yağ sürmekten özenle kaçının.
      Cephede sıkışan ABD´nin terör maşaları, Emperyalizmin Kucağında Oturan tünel farelerinin sosyal medya yolu ile milletimiz arasına fitne ve fesat sokmasına asla müsaade etmeyin ya da bilerek ve isteyerek destek verin bizler de içimizdeki İrlandalıları görelim.

Sinan KARAÇAY - Gazeteci Yazar / İstanbul