İDARECİLERLE GAZETECİLER KARŞILAŞMASI NEFES KESTİ

İDARECİLERLE GAZETECİLER KARŞILAŞMASI NEFES KESTİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü anısına

    10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü anısına Ardahan Yerel Gazete temsilcileri ile Ardahanlı İdareciler bu özel günlerinde karşı karşıya geldiler.

    Ardahan Üniversitesi yerleşkesinde bulunan  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) spor salonunda saat:18.00´de başlayan futbol karşılaşması kıran kırana geçti.

İl İdarecilerin kondisyon eksiği bulunmadığı futbol maçında gazeteciler işe hızlı başlayıp, 2-0 öne geçmesine karşın bu farkı koruyamayarak 8-6 mağlup oldular.

    İdareciler takımında, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Vali yardımcısı Abdurrezak Canpolat, Ardahan Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, ARÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Orhan Söylemez, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Alper Karadağ, Eğitim Elemanı Samet Azat, BESYO´dan Ahmet Atalay ve Metin Karayol yer alırken, Gazetecilerin takımında ise, Özgür Murat Taştan, Barış Bilgin, Mehmet Alkan, Nihat Yılmaz, Fırat Aktaş, Şenol Karabağ, Bedrettin Şuay ve Talip Şahin Şirin yer aldı. 

    Maçın yıldızları arasında gösterilen Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, yaşına rağmen gösterdiği olağanüstü performansla genç gazetecileri kıskandırırken, ilk 10 dakikada 1 gol atan Rektör Korkmaz, daha sonra geçirdiği hafif bir sakatlık nedeniyle oyundan ayrılmak zorunda kaldı.

    Ardahan Valisi Ahmet Deniz´in, gazeteciler ile idareciler arasında oynanan maçta adeta futbolun tüm tekniklerini ortaya koyduğu gözlemlenirken; Vali Deniz´in sahanın her tarafında yorulmadan teknik pas yapması dikkat çekti.

    Gazetecilerin performans eksikliği nedeniyle birer birer döküldüğü maçta, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürü Alper Karadağ, topla adeta şov yaptı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Söylemez´in sahada sağ kanatta eksiklik hissettirmediği görülürken, çalımlarıyla üstün bir performans sergiledi.

    Yoğun bir tempoda geçen maçta İdarecilerin kalecisi kalede devleşirken; gazetecilerin takımı kendi kalesine de iki gol atarak tecrübesizliklerini konuşturdular.

    Gazetecilerin takımı pres konusunda yoğunlaşırken; forvette oynayan Özgür Murat Taştan´ın sert şutları kaleciyi geçemedi.

    Mehmet Alkan, Nihat Yılmaz ve Fırat Aktaş´ın gereksiz topla oynaması rakip takımın elini güçlendirirken; kalede bulunan Barış Bilgin´in eldivensiz oluşu kurtarışlarda başarılı olamadığı gözlendi. Bilgin´in yerine kaleye geçen Talip Şahin Şirin ise ciddi bir varlık göstermeyerek gazetecilerin mağlup olmasına neden oldu.

    Gazetecilerin defansını koruyan Şenol Kirman ve Bedrettin Şuay´ın da eksik kaldığı maçta, gazetecilerin Teknik Direktörlüğünü üstlenen ve yaşanan başarısızlığa üzülen Özkan Karaya´nın ise maçta sinirlendiği görülürken, Karakaya´nın kendi ekibine ?kimin hesabına çalışıyorsunuz? demesi gülüşmelere neden oldu.

    Ardahan İl İdareciler ile Ardahan Gazeteciler arasında oynanan ve Fair-Play örneğinin sergilendiği futbol maçında iki takım oyuncuları da sürpriz yaşadı. Maçın bitiminde ise aniden giden elektrik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ile İdareciler Günü´nün anısına yaş pasta ve tatlı, yanan mum eşliğinde sahaya getirilerek futbolculara ikram edildi. Burada idareciler ve Gazeteciler samimi sohbette bulunarak, Serhat Ardahan Sporun BAL liginde geçirdiği başarısız sezon ve yönetim boşluğunu konuştular. Daha sonra iki takım 15 Mart rövanşı için sözleştiler