HAYVAN PAZARINA RAĞBET HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

HAYVAN PAZARINA RAĞBET HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Çıldır belediyesi...

     Çıldır Belediyesi tarafından İlçe Merkezinde yapımı gerçekleşen hayvan pazarı her Salı günü ilçe hakına hizmet ediyor. Alıcılarla satıcılar bir araya geldiğin hayvan pazarına rağbet her geçen gün artarak devam decam ediyor.

    Tüccarları artık köy köy dolaşmanın önüne geçen ve köy ahalisinin tüncar aramak yerine hayvan pazarında hayvanlarını sergileyerek değerinde hayvan satışını gerçekleştirmesi anlamında büyük kolaylık oldu. Hayvan Pazarından duydukları memnuniyeti dile getiren hayvan sahipleri " İlçemiz için önemli bir yatırım ve çiftçilerimiz için büyük bir hizmet oldu. Köyde tüccar aramatan hayvanımıza değerini yerli yersiz olarak belirlemekten kurtulduk. Şimdi hayvanlarımız değerinde daha kolay bir şekilde satışını gerçekleştiriyoruz. Bu hizmeti ilçemize kazandıran herkese teşekkür ederim" dediler.

     Hayvan pazarını ziyaret ederek çiftçiler ve tüccarlarla bir araya gelen Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu " İlçemiz için önemi bir hizmet çiftçilerimiz ve tüccarlarımız birbirlerine kolaylıkla ulaşıyorlar. Her hafta salı günü hayvan pazarımız hizmete açık olacaktır." dedi.