HAFTADA İKİ GÜN YAYINDAYIZ

HAFTADA İKİ GÜN YAYINDAYIZ

2011 yılından itibaren yayın hayatını sürdüren gazetimiz bu haftadan itibaren, pazartesi ve cuma günleri olmak üzere haftada iki gün okucularımızla buluşacak.

    30 Mayıs 2011 tarihinde Çıldır’da baskısı yapılan ilk gazete olarak yayın hayatına başlayan “Çıldır Manşet” gazetesi okuyucularla daha sık buluşmak, ilçede ve bölgedeki haberleri en güncel şekilde okuyuculara aktarmak için yayın hayatını haftada iki gün olarak sürdürecek.
    2011 yılından itibaren Çıldır ilçesinin sesi olan, tarafsız habercilik anlayışiı ile okuyucular tarafından ilgi ile takip edilen gazetemiz, toplumda ilgi uyandıracak haberler ile ilçe vatandaşının istek ve arzularını karşılayacak şekilde, ilkeli habercilik anlayışı ile yoluna devam ediyor. 
    14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ardahan’da tüm partilerdeki siyasi gelişmeleri ve milletvekili adaylarının çalışmalarını en güncel şekilde okuyucularımızla buluşturacağız. Gazetemiz haftada iki gün yayınladığı için Ardahan siyasetinde yaşanacak gelişmeleri bir hafta beklemeden, haftada iki gün sıcağı sıcağına okuyucılarımıza aktaracağız.Pazartesi ve cuma günleri olmak üzere sekiz sayfa dolu dolu haberlerle gündemi yakından takip etmeye devam edeceğiz.