GÜNDOĞDU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜNDOĞDU,  ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti yönetim kurulu üyesi ve eski Aşıkşenlik Belediye başkanı

     
        AK Parti yönetim kurulu üyesi ve eski Aşıkşenlik  Belediye başkanı Adnan Gündoğdu AK Partiden Çıldır Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 
      Gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Gündoğdu” Partimizin belirlediği adaylık prosedürlerini tamamlayarak aday adaylığı başvurumu İlçe Başkanımız Mehmet Fatih Kılınç’a yaptım. Aday adayı olurken yakalamış olduğum kitlenin büyük desteğini aldım. Benimle birlikte aday adaylığı için başvuruda bulunan arkadaşlarımın hepsi değerli insanlar. Bizim AK Parti Çıldır Teşkilatı olarak amacımız yerel yönetimleri kazanmak.  Gerek Belediye Başkanlığı gerekse İl Genel Meclis üyeliği için aday gösterilen arkadaşlarla birlikte en iyi sonuç için çalışacağız” dedi.
      AK Parti hükümetiyle birlikte ülkede yakalanan istikrarı Çıldır’a taşımak istediklerini belirten Gündoğdu “Çıldır ilçemiz tabiri yerindeyse son beş yılı yerinde saymıştır. Hükümetimizin ilçemiz sınırları içerisinde devam eden yatırımları hariç belediyenin elle tutulur doğru dürüst icraatı yoktur. Benim gibi tüm Çıldır halkıda bunun bilincindedir. İnşallah yerel yönetimleri parti olarak kazandığımız vakit ilçemizin çehresindede çok büyük değişiklikler olacaktır”. dedi