GURURLA GEÇEN BİR YIL

GURURLA GEÇEN BİR YIL

Birinci yılımızı geride bıraktığımız bu günlerde, bir yıldır sergilediğimiz dik duruşun, ilkeli ve dürüst yayıncılığın gururunu yaşıyoruz.

 

       Birinci yılımızı geride bıraktığımız bu günlerde, bir yıldır sergilediğimiz dik duruşun, ilkeli ve dürüst yayıncılığın gururunu yaşıyoruz. Geçen bu süre zarfında manevi desteğini hep hissettiğimiz Çıldır halkının sesi olacak ve onlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz.
 
       Çıldır ilçesi konumu itibariyle ve son yıllarda yaşanan gelişmeler neticesinde Ardahan'ın en gözde ve geleceği en parlak ilçesi konumundadır. Hali hazırda turizme açık iki tane gölü bulunan ilçemiz, yapımı devam eden tren yolu projesi, iki adet baraj projesi ve Aktaş sınır kapısının artık açılmasının mecburi hale dönüşmesiyle birlikte, duble yol çalışmalarının hızlanması ve TOBB'un üstlendiği gümrük binasının yenilerek hazır hale getirilecek olması geleceğinin ne kadar aydınlık olduğunun göstergesidir. İlk senesi olmasına rağmen duyarlı ve Çıldır Aşığı insanların gösterdiği yüreklilikle her yıl daha da büyüyecek olan Çıldır Meslek Yüksekokulumuz Çıldır Işığının aynası durumundadır.
       İlçemizde bunca güzel şey yaşanırken bizimde şevkimiz her geçen gün kat be kat artmaktadır. Bir yıl önce baş koyduğumuz bu meşakkatli yolda, her gün artan şevk ve kararlılıkla göğsümüzü gere gere yürüyoruz, yürümeğe de devam edeceğiz. Hiçbir çıkar gözetmeden, herhangi bir kurumu yada kişiyi karalayıp maddi çıkar peşinde koşmadan devam edeceğiz. Kimseye yaranmak gibi bir derdimiz yok bizim. Kimsenin adamı değiliz, üstlendiğimiz misyonun, Uğruna baş koyduğumuz, gece gündüz demeden, bıkmadan, usanmadan koşturduğumuz ve adına Çıldır dediğimiz sevdanın adamıyız.
 
      Birinci yılını tamamladığımız bu süreçte göstermiş olduğumuz dik duruş ve dürüst yayıncılıkla bu yolda sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz. Amacımız korku hükümdarlığı kurup ganimetten nemalanmak değil. Amacımız yüreğimizdeki Çıldır sevdasını sizlerle birlikte en ileriye taşımaktır. İyi ki varız , iyi ki sizlerde varsınız.