GÖREVDEN ALINDIĞINI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

GÖREVDEN ALINDIĞINI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

MHP Ardahan İl Başkanlığı...

     Mhp Ardahan İl Başkanlığı sosyal Medyadan paylaşımı ile Ardahan Merkez İlçe Çıldır ve Hanak İlçe Başkanlarını görevden aldığını duyurdu.

   Görevden alındığını sosyal medyadan öğrenen MHP Çıldır İlçe Başkanı Volkan Topkaya sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada ;

     Kamuoyuna;

    Çocukluk çağlarımdan bu yana gönüllü bir neferi olduğum Milliyetçi-Ülkücü davanın Çıldır’daki resmi misyonu olan Çıldır Ülkü Ocakları’nın kurucu başkanlığını yaptığım ‪2013-2019‬ yıllarından sonra Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile 2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Çıldır İlçe Başkanlığına atandım. O tarihten şimdiki zamana değin Milliyetçi-Ülkücü davanın çizgisinden, mensubu olmakla şeref duyduğum partimin politikalarından, milli ve manevi değerlerimize olan bağlılığımdan asla taviz vermedim. Ne sancılı kongre süreçlerinde ne de yedi göbekten ülkücü olanların partimizi ve liderimizi terk ettiği, hakaretler savurduğu, başka limanlarda yer aradığı, imza listeleri gezdirdiği günlerde bir an olsun doğru bildiğimden şaşmadım. Daha açık bir ifadeyle ne Sinancı, ne Meralci ne de hayalci oldum. Dik durdum, siyasi anlamda bütün kapılar yüzümüze kapansa da kendi kapımızdan başka bir yere gitmedim. Ama gelinen noktada görüyorum ki o günlerde sayın genel başkanımıza ağır hakaretler edip partimize sırt dönenler bugün ucuz hesaplar peşine düştüler.

     Son il kongresinde MHP Çıldır ilçe teşkilatı olarak sergilediğimiz tavır Genel Merkezimizin talimatları ve takdirleri doğrultusunda olmuştur. Bugün ilçe teşkilatımızı gülünç bir şekilde facebook üzerinden görevden aldığını ilan eden irade o gün Genel Merkezimizin kararına karşı harekette bulunan iradedir. İlçe teşkilatımız olarak hem kongre sürecinde hem de yeni il teşkilatının göreve gelmesinde Genel Merkezimizin talimatları gereğince hareket ettik. İlan edilen görevden alma kararının kişisel hesaplaşmalar odaklı olduğu açıktır.

    Ülkücü Hareketin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin en zor günlerinde olduğu gibi bundan sonra da hesapsız ve menfaat gözetmeden hizmetinde olduğumu ifade eder, facebook üzerinden öğrendiğim kararı da değerli kamuoyunun takdirlerine sunarım."  paylaşımında bulundu.