www.cildirgoyce.com

GOLF İÇİN EV SAHİPLİĞİ

GOLF İÇİN EV SAHİPLİĞİ

Ardahan Üniversitesi (ARÜ)...

   Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Golf Eğitim Tesisleri, İstanbul Gençler Golf Akademisi´nin yapacağı Golf Performans (Yüksek irtifa ) Kampı´na ev sahipliği yapacak.

   Türkiye´de yerleşke alanı içerisinde golf sahası bulunan tek üniversite olma unvanına sahip ARÜ, 3-10 Ağustos 2016 tarihleri arasında İstanbul Gençler Golf Akademisi´nin yapacağı golf performans (yüksek irtifa ) kampına ev sahipliği yaparak Ardahan´da bir ilk gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan kampa 22 sporcu ve 3 antrenör katılacak.

    Yaklaşık üç yıl önce, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu´nun desteği ve Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz´ın katkılarıyla yapılan ARÜ Golf Eğitim Tesisleri´nde 3 çukurlu saha ve akademi alanı ile golf eğitimleri yapılabilmekte. İstanbul Gençler Golf Akademisi´nin, ARÜ´de gerçekleştireceği bu kamp bugüne kadar yaptığı en yüksek irtifadaki golf kampı olma özelliği taşıyor. Golf sporcularına katkılarının da gözleneceği bu organizasyon 3 Ağustos 2016 başlayıp 10 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir.
ARÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan, organizasyonun ARÜ´de gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılacak olan tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.