GÖLE NOKTAYI KOYDU

GÖLE NOKTAYI KOYDU

AK Parti Millet vekili Prof.Dr. Orhan Atalayın

   AK Parti Millet vekili Prof.Dr. Orhan Atalayın Hapanda düzenlediği mitinge binlerce Göleli katıldı!..
Halayların çekildiği ve bir düşün, ve bir Göle`nin arkasında durmanın somut anlamını bizlere sunması bakımından dolayı anlamlıydı.
   Göle ilce başkanı İlhan Gültekin`ın açılış konuşmasını yaptığı ve yapılan yatırımların bir özetini anlattığı konuşması sonrası AK parti İl Başkanı Yusuf Demirci, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy`un, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ve Ak Parti Millet vekili Yunus Baydarın Birer konuşma yaptığı mitingkte Göleli seçmenin yoğun ilgisi Orhan Atalayın kürsüye çıkması ile doruğa ulaştı. Göle seninle gurur duyuyor ve dik dur Göle senin arkanda sloganların atıldığı mitingte; AK parti Millet Vekil adayı Oran Atalay konuşmsında; inşallah önümüzde bir seçim süreçı yaşamış olacağız diyerek halkı selamladı.
   Savaşlarla değil, barışla bir seçimin yaşanması dileğiyle halkımıza hayırlı olsun! Diyerek, Bir reyin, oyun sandığa atılırken 10 yıl, 20 yıl sonrasını düşünmek zorunda olduğunu istedi.
   Eski Türkiye ile yeni Türkiyeyi karşılaştırarak eskinin üç yasaklısını anlatan Atalay, Dil, Din ve düşüncenin yasak olduğu bir Türkiyeden yasaksız özgur Türkiye vurgusu yoğun ilgi gördü. İnsanın Kimliği insanın temel unsuru ve var olma nedenidir ve dilini kullanması ve Düşüncesini ve inancını yaşamaması ile eş değerdir diyerek;Geçmişte insanları kaplara bölerek düşüncesini söyleyen insanları sen solcusundiye zindanlara attılar. Dinine, kimliğine ve ana diline yasak konulan bir Türkiyeden AK pari ile özgür bir ülkeye geldiklerini anlatan Atalay; Kardeş kavgasını sürdürmek isteyen o anlayış Recep Tayip Erdoğan yönetimdeki o güçlü iradeyle kırılmıştır. Yiğidi öldürmek alcaklık ve hakkını yemek namertlikdir atasözünü hatırlatarak, Yiğidi öldürmek kötü şeydir, hadi öldürdün barı hakkını yeme benzetmesi yaptı.
   Bu günü olmayanın yarını olmaz diyerek , bu gün güçlü irade AK Parti iradesidir diyerek,, meçhul cinayetlere atıfta bulunan Atalay; Bu olumsuzluklar AK Parti ile ortadan kalktığını hatırlatı. Bu gün güçlü idare şapkasını alıp kaçmaz. Yeni bir Türkiye ilke yeni bir yaşanılır Ardahan inşa etmek isteğğini ortaya koyarak Malzum ulusların umudu olan bir Türkiye söylamini dile getirdi.
  Kendisi ve Partisi ile söylemler geliştirenlere yanıt vermemeyeceğini söylerken; ``Gök yüzünde ay gördüklerinde, kirli çakalların ulumasına yanıt vermeyeceğim`` ben kirli çakallara yanıt vermem dedi.
Bize verdiğiniz emanet;omuzlarımızda taşıdığımız bir değerdir ve biz onu namus sayarız .Uzaktan da olsa ona gelecek bir şeyi kabul etmeyiz onun için gönlümüz ve kafamız dik olarak yürüyoruz. Dedi.
   Ardahana gelecek yatırım ve barajlarında müjdesini veren Atalay;Bizim kavga edecek lüksümüz yok bizim davamız Ardahandır dedi.
   Kendi oyunuzun vicdanını kendinize sorun! Ve İnanıyorum Göle`nin vicdanı tepeden tırnağa Onurdur demesi büyük ilgi görmüş oldu.
   Daha sonra partilerin istemi üzerine göle sokaklarını topluca gezen AK Parti heyeti Göle Kültür merkezinde istem üzerine teşekkür konuşması üzerine dağıldı. Dışarda Göle gençliğin ve kitlenin ŞAVŞATLI EVİNE GÖLE SENİN NEYİNE! sloganlar atarken halkın yoğun ilgisi ile karşılANDI!..

Haber ve Foto: Şanlıbey Alabay