Gölede 3 Köy Yoluna Daha Sıcak Asfalt Çalışması başlatıldı

Gölede 3 Köy Yoluna Daha Sıcak Asfalt Çalışması başlatıldı

Çalışmaları yerinede izlemek için giden Ak parti Göle ilçe teşkilatı Vekile Atalaya'da teşekkür etti

         Göle'nin sınır köyü Kızılgedik dağlarına kendini yaslamış Gedik ( Lavustan) köyüne sıcak Asfalt yol çalışması başladı.

      İl Özel İdare ekiplerin yapını üstlendiği İlçe Kaymakamı Haluk Koç Yönetimindeki Köylere Hizmet Birliğinin koordinatörlüğün de Filizli (Sivin), Dölekçayır (Pilemor) Dengeli (Abur) Göle Ova köylerinin yol genişletme ve Sıcak Asfalt yol çalışması sonrası Kızılgedik Dağı köyü Gedik Sıcak Asfalt çalışması sonrası Çalıdere (Mıhkerek) köy yollarının yapım çalışmasını İlçe Ak Parti yönetimi yerinde incelemelerde bulundu.

      Göle Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay, İl Meclis Üyesi İsmail Oğuzorhan, İlçe yönetiminden Günday Hışır, Birol Cabak, Köy Muhtarı Zeki Aslan ile Köy çıkışından başlayan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek köy halkına ''Hayırlı olsun'' dileğinde bulunarak çalışan işçilere kolaylıklar dilediler.

     Köy Muhtarı Zeki Aslan Çalışma alanında köy halkı adına yaptığı açıklamada Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'a teşekkür etti. Muhtar Aslan '' Köyümüzün sorunları ve yolumuzun sıcak asfalt ile tanışması için verdiği sözlerini yerine getiren, ortaya koyduğu çaba için Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay Hocamıza canı gönülden sonsuz teşekkür ediyoruz. Hiç bir şeyimizi geri çevirmediği için Allah ondan razı olsun. Onun çabası olmasa bu hizmetleri yapmak hayal bile edemezdik. Bak aile dostumuz Gazeteci dağın başında aldığımız bu hizmetleri yaz, Orhan Hocaya Selam ve teşekkürlerimizi ilet.'' Açıklaması yapıyor.. (Tabi ki selamı başımız üstüne..)

      Başkan Sinan Karatay ise Köylerimize bu olanaklar için emeğini ve çabasını ortaya koyan başta Milletvekilimiz Orhan Hocaya ve Ak Parti teşkilatımıza, Kaymakamız Koç'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sırasıyla sıcak asfalt yolu olmayan hiç bir köyümüz kalmayacak. açıklamasında bulunarak Gedik köyüne hayırlı olsun dileğinde bulundu.

        Gedik köyü sonrası Çalıdere köy yolunun sıcak asfalt çalışması başlayacak.