GÖLE İÇME SUYU ABONELİKLERİ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

GÖLE İÇME SUYU ABONELİKLERİ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Dört yıldır süren...

    Dört yıldır süren ´´Göle içme suyu projesi´´nde sona gelindi. Belediye ekipmanları yeni su aboneliklerin bağlanması için Oltu Ana Caddede ilk çalışma başlatmış oldu.
    Bir çok eleştiriyi içinde barındıran Göle yatırımları Seçim kaygısı taşımadan Bir Kenti kent yapan Alt yapı ve halkın ortak kullanım alanları için 70 Trilyon yatırımı yer altına gömen Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ufukta görünen ışığa yüzünü dönerek olmaz deninilen Göle düşlerini yanıtlıyorlar.
BAŞKAN AKIN İSMAİLOĞLU ABONMAN ÇALIŞMALARINI HALKLA İZLEDİ
  Göle yeraltı projelerin önemli yanını oluşturan ´´Göle İçme Suyu´´ Projeside nihayet sona gelinirken Başkan Akın İsmailoğlu ilk çalışmayı başlatarak halkla birlikte izledi.
   İsmailoğlu mutluluğunu; Göle´yi Göle yapacak altyapı sorunların çözülmesi noktasında son mutluluğa ulaşmak ve bir kentti kent yapan altyapısı ve halkın ortak kulanım alanlarına yaptığımız çabanın sonuçları Göle´de filize durup boy veriyor.
   Daha önce Göle´nin yeni su isale hattından arıtma sistemine ilk suyu akıtarak içme suyun müjdesini veren Atalay duyurusu sonrası Göle yollarının sıcak asfaltla tanışması için ihaleyi alan firmanın teknik heyetinin gelip zemin ve yer ölçüm çalışmaları yapması bir çabanın geldiği seviyeyi göstermesi açısından önem taşıyor. Göle yolları ve yer attı çalışmaları bu gün geldiği düzeyi ile yeni bir Şehrin geleceğini anlamlı kılıyor bu süreçte bizlere sabır gösteren halkıma teşekkür ediyorum. Dedi.
   Göle Atık su artma tesisinin de kısa sürede hayata geçeceği şu günlerde Kar Gaz Göle Doğalgaz Abone hatlarını okullar bölgesinden başlayarak Oltu caddesinde abonelikleri bağlama çalışmaları hayata geçiriyor.
  İsmailoğlu, Artık Göle´nin sorunlarını bir bir çözüyoruz. Yakında yer altı çalışmalarını tamamlayarak Göle´nin yer üstü görsel güzelliği ile kültürel yanı ve halkın ortak toplumsal alanların düzelmesine bakacağız. Göle halkımıza hayırlı olsun.´´ dileğinde bulundu.