GÖLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

GÖLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Ak Parti Göle İlçe Başkanı...

     Ak Parti Göle İlçe Başkanı İlhan Gültekin, Ak Parti Yönetim ile İlçe Parti binasında yaptığı yıl sonu değerlendirme toplansın da Gölelilere birde Doğal gaz müjdesi verdi.

   Gültekin yaptığı konuşmasında ülkenin geçmiş ekonomik tarihinin bir değerlendirmesini yaparak ´´Başbakana fırlatılan yazar kasadan bugüne geldik ´´ diyerek 15 Temmuz darbe girişimine kalkışanlar bunu başaramayınca bu gün doların fitilini ateşleyerek ülkemizi ekonomik bir çıkmazın içine koymaya çalışıyorlar diz çökmemizi istiyorlar şükür olsun ki biz artık yazar kasa atıldı diye anayasa kitapçığı fırlatıldı diye ekonomik krize girçek bir ülke olmaktan çıktık ve orta doğuda söz sahibi bir ülke konumuna geldik. Bir kez daha halkımız Cumhurbaşkanımızın istemi üzerine Emperyalistlere dolarını bozdurarak yanıt verdiler. Başta ülke geneline ve özel olarak Göle halkına teşekkür ediyorum dedi.

    Başkan Gültekin, ilçemizde yağmur sularının yer altına alınması, içme suyu ve elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmaları yapıldığını belirterek bunlar ile birlikte neden Gölemiz de Doğal Gaz olmasın sorusuna Ardahan Milletvekilimiz Prof Dr. Orhan Atalay bu anlamda Ardahan Heyeti ile ilgili bakanlıklarla görüşmelerini yaptıklarını ve Göle´ye Doğal Gaz gelmesini sağlamış olacaklar. Bölge basına açık olarak yapılan toplantıda halkın ve Göle´nin sorunlarının masaya yatırılarak yapılan değerlendirmede, Yeni Göle Devlet Hastanesi ile Uygulamalı Öğretmen evinin ve yeni TOKİ´lerdeki ilk öğretim okulunun kısa bir zamanda açılacağını Göle İçme suyu, Hayvan Pazarı, Gençlik Merkezi, Çok Amaçlı Toplum Merkezi, Göle Kayak Merkezi ile Göle Hükümet Konağı ve Adliye sarayı 2017 yılında tamamlanacağını ve bu projelerimiz bitince yeni bir Göle ortaya çıkacağını belirti.

SİVAS´TAN ÖTE HAYVAN GEÇİŞİ...!

     Sivas´tan öteye hayvan geçişlerinin olmayacağı ile ilgili söylentiler hakkında açıklamada bulunan Başkan Gültekin, konuyla ilgili gerekli görüşmeleri Vekilimiz Orhan Atalay ve Bölge Milletvekilleri ile birlikte Bakanlık neznınde yaptıklarını içeriğinin tam olarak belli olmasa da çevre ülkelerden gelen kaçak hayvan hastalıklarına karşı bir önlem olduğunu belirterek gerekli çalışmalarla bunu aşacaklarını söyledi. Toplantı bitimi Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte hizmete hazırlanan yeni hastanenin son durumunu inceleyerek arkadaşlarına ve basına bilgi verdi. Hastane önünde basına yaptığı açıklamada Hastanenin bugüne geliş sürecine vurgu yaparken ´´başta Ardahan Milletvekilimiz Prof Dr. Orhan Atalay´a yaptığı çabadan dolıyı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum´´ dedi.