GÖLE DENİZ´E KAVUŞTU

GÖLE DENİZ´E KAVUŞTU

30 derecede kuruluş çalışmalarını...

     30 derecede kuruluş çalışmalarını sürdüren ve Müdür Ali Kemal Koçak´ın emeği ve denetimi ile Denizbank´ın Göle şubesi halkın yoğun katılımı ve İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkan Vekili Ruhşen Ali Budak, Jandarma Komutanı Serdar Kanger, Deniz bank Ardahan şube Müdürü Semra Çakaroğlu, Ankara´dan gelen Deniz bank 2. Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, 2. Bölge KOBİ Bankacılığı satış Müdürü Uğur Doğu, 2.Bölge Oparasiyon Müdürü Özlem Alavurt,2. Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Murat Koray Çelik çevik, 2.Bölge Birysel Bankacılık Satış Müdürü Erkan Yılmaz Esnaf Odalar Başkanı Yılmaz Kaya, Zirat osası genel sekreteri Sinancan Budak ve Göle Mesleki dernek ve oda Başkanları, Kurum müdürleri ile Kars, Erzurum ve yakın il Şube Müdürleri İle Topraklar Şirket Yetkilileri Celil Toprak, Hasan Toprak ve muhtarlar katıldı. Nazlican ve kardeşinin çiçek getirmesi ile ilgi odağı olurken.

     Seymen Tv Sarıtel proğramı yapan Ardahanlı Yener Yılmazoğlu Kamaraman Mahmut Aktaş´ın çekim yaptığı ve Bölgeye özgü deyiş ve türkülerle halkın beğenisini kazanan açılışta İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Gurbetteki hemşerilere selem göndererek yapılan yatırımlardan dolayı Deniz Bank ve yöneticilerine teşekkür ederek açılış kurdelesini kesip hayırlı olsun dileğinde bulundu.
     Şube Müdür Ali Kemal Koçak yaptığı konuşmada Göle halkının yoğun ilgisine teşekkür ederek ´´Türk tarımının verimliliğini artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için var güçlümüz ile 81 ilimizde yaptığımız çalışmalarınız ile Göle Şubemizle birlikte Göle halkının bankacılık ihtiyaçlarını Deniz Bank´ın kaliteli hizmet anlayışıyla karşılamak için buradayız ve Göle halkının yanında yenilikçi bir anlayış ile hizmet vereceğiz.
     Halkın yoğun ilgi gösterdiği Deniz Bank açılışı renkli görüntülerle saatler sürerek sona erdi.