www.cildirgoyce.com

GÖLDEN BOĞA ÇIKTI

GÖLDEN BOĞA ÇIKTI

Maddi destek arayışında...

      Maddi destek arayışında olan Serhat Ardahanspor kulüp yöneticileri ve futbolcuları ´Bu takım sadece Ardahan merkezin değil, tüm Ardahan´ındır´ diyerek Çıldır´ da destek istediler.

    Serhat Ardahanspor Kulüp yöneticileri ve futbolcular Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Çetin Topkaya ve AK Parti İlçe Başkanı A. Rıfat Vural´ı ziyaret ederek destek istediler.

    Takımın yöneticileri ve futbolcuları daha sonra Çıldır Gölüne giderek Serhat Ardahanspor Pankartı açarak yüzdüler.

    Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Fakir Yılmaz yaptığı açıklamada, ?Sorumluluğunu aldığımız Serhat Ardahanspor´da ilimizin güzelliklerini anlatmaya çalışıyoruz. Amacımız Serhat Ardahanspor´un 5 ilçe 1 belde ve 237 köyün takımı olduğunu hissettirmek, tüm dünyaya taşımak. Ve Ardahan´ın güzelliklerini de tanıtmak, duyurmak. Bu nedenle Çıldır gölünü birde Serhat Ardahan Spor üzerinde gündeme getirmek için Çıldır´a geldik. Bugün futbolcularımızla birlikte Çıldır´ı ziyaret ettik.

      Ve Çıldır Belediye Başkanının katkıları ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde iyi karşılandık ve destek sözü aldık. Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) sorumluluğunu yerine getirdi, bu sezon lige çıkmaması tehlikesi ile karşı karşıya olan takıma sahip çıktı. Valimizin, Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Hep birlikte el ele olursak bu takımı daha iyi yerlere getirebiliriz. Şuan ki ilk hedefimiz Türkiye Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında iyi sonuç alarak bir üst tura yükselmek. Ardahanlı yetenekli futbolcuları takımda oynatmak istiyoruz. Kapımız herkese açık gelsinler. Maddi kaynaktan yoksun bir kulübüz herkesin desteğini bekliyoruz? şeklinde konuştu.

    Serhat Ardahan Sporlu yöneticiler ve futbolcuları daha sonra Çıldır merkezi ziyaret ederek esnafla tanıştıktan sonra antramnlarına devam etmek için Ardahan´a geri döndü.