GÖKDEMİR `` ACİL KOBANİYE SİLAH YARDIMI YAPILMALIDIR``

GÖKDEMİR `` ACİL KOBANİYE SİLAH YARDIMI YAPILMALIDIR``

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAN ARDAHANLI İŞ ADAMI ORHAN GÖKDEMİR GÜNDEMLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

             AK Parti Ardahan 2. sıra milletvekili adayı olup seçilemeyen Hacıali köyünden İşadamı Orhan Gökdemir son günleredeki Kobani ve Işid ile ilgili sosyal paylaşım alanı facebooktan açıklama yaptı. 

        Gökdemir yaptığı paylaşımda ``Türkler ile Kürtler bin yıldır kardeştir.  Bin yıldır din-i mübini yeryüzüne tebliğ etmek için omuz omuza mücadele vermektedir.En son Çanakkale ve Kıbrıs bunun yakın ve herkesin bildiği örneklerdir.Ermenilerle Azerilerin savaşın da gönüllü olarak Azerilere yardım için cepheye giden tanıdığım Kürtler var.Bunlar kardeşlik hukukunun vicdani gerekleriydi.
          Şimdi kardeşlerden birinin evine ateş düşmüş. Yani Kürtler KOBANİ de yurtlarından edildiler.Orda kalanlarda katlediliyor.Yurtlarını evlerini barklarını savunan bir avuç kobanili savaşçı yok edilmek üzere. 
         Demem oki kardeş kardeşe zor günde lazımdır.Evet Allah razı olsun Hükümetimiz kardeşlerine kapılarını açtı.Ancak savaşa doğrudan girmeden Türkiye,Kürt kardeşlerinin Kobani deki akrabaları olan ve yurtlarını savunan hunharca katledilmek üzere olan insanlara acil bir şekilde Ağır silah yardımı yapması gerekir.
          Aksi takdirde kobani düşerse insanlar kardeşlik söylemlerinde şüpheye düser.Ayrıca kardeşlerin kavgasından medet uman ve bölücü saplantıya kapılmış zavallılara malzeme verilmiş olur.Son sözüm kobanideki kardeşlerimizin evine ateş düşmüş.Hayde Türkiyem kardeşlerimize silah ve gıda göndererek ateşi söndürelim, gerçek kardeşliği birkez daha dünyaya ilan edelim``dedi.