GENEL MERKEZİN ATADIĞI ADAYA TEPKİ GÖSTERDİ İSTİFA ETTİ

GENEL MERKEZİN ATADIĞI ADAYA TEPKİ GÖSTERDİ İSTİFA ETTİ

Zafer Partisi Ardahan il Başkanı Levent Pehlivan istifa etti

       Zafer Partisi Ardahan İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Konu hakkında basın açıklaması yapan Pehlivan şunları söyledi;

       “Şuanda Ülke olarak çok sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Biz sorunların çözülmesi için daha ciddi karar ve duruş beklerken İl Başkanı bulunduğum Zafer partisi genel merkezi, Ülke olarak sıkıntılı geçtiğimiz bu dönemde adayların daha ciddi ,tecrübeli ve bilgili olması gerekirken,  dalga geçer gibi Ardahanı tanımayan, bilemeyen birinin aday gösterilmesini asla kabul etmiyorum. Çünkü Ardahanın geleceği ile ilgili kaygılarımızdan dolayı.“ bunu kabul etmiyorum.

BİRLİKTE OLURSAK BAŞARIRIZ

      Memleketimizin başarılı olabilmesi için Milletimizin derdinden anlayan,şehrimizin sorunlarını bilen bir adayın daha hayırlı olacağı inancı içerisindeyim.Bu seçimlerde Ardahandaki bazı partilerin halkımızın sesine kulaklarını tıkayarak yerel aday çıkarmaması Halkımız nezdinde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Tekrar söylüyorum genel merkezilerin baskısı ve ataması ile aday çıkaranlara demokrasiyi hiçe sayanlara en onurlu hareket istifa etmektir. Yaşanabilir güzel bir Ardahan için birlikte olursak başarırız.

      Ben bir Ardahanlı olarak bunu asla kabul etmiyorum. Yıllardır Ardahan’ın sorunlarını eksiklerini duyurmak için mücadele ediyorum.  Zafer Partisinin almış olduğu bu karar ve tutumdan dolayı Ardahan İl başkanlığı görevimden istifa ediyorum. 

      Pehlivan sözlerine şöyle devam etti; “Türk Milleti  geçmişte  olduğu gibi  her zaman birlikte üstesinden gelecektir .Peygamber efendimizin övgüsünü almış  Türk Milletinin Mevla’m Birliğini ,Beraberliğini Bozmasın .Ülkemizin Düşmanlarına fırsat vermesin, İnşallah. Benim Cumhurbaşkanı adayım Sayın DR. Sinan Oğan’dır.  Tüm Partiler Benim için Hükümsüzdür.”