GENÇLER´DEN KAN VERME KAMPANYASI

GENÇLER´DEN KAN VERME KAMPANYASI

Kısa bir süre önce Genç Parti

   Kısa bir süre önce Genç Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Kutluhan Özgür Yalçın´ın gerçekleştirdiği etkinlikler, kamuoyunda dikkat çekmeye devam ediyor.

    Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban´la koordineli çalışan Gençler, Şehitlik Anıtı´nda şehitleri anarak başladıkları etkinliklerine, Kızılay´da 250 kişilik kan verme kampanyası başlatıp, Karagöl Mahallesi Lise Caddesindeki izmaritleri toplayarak iyi farkındalık ortaya koydular.

GENÇLİK OLARAK HAYATA HEYECAN VERDİK, ŞİMDİ DE KAN VERİYORUZ

    Bir canlıda kan akışının durması demek hayatının sona ermesi anlamına gelir diyen Genç Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Kutluhan Özgür Yalçın: ?Her gün çeşitli kazalar ve yaralanmalar oluyor. Bunun neticesinde ameliyatlar yapılıyor ve kan lazım oluyor. Bizde kan vererek hayat kurtarmada yardımcı olmak istiyoruz. Nisan ayının ilk haftasında İlimize gelecek olan Kan Bağış Aracı vasıtasıyla, gönüllü kan bağışı sağlamını kazanarak 250 ünite kan vermeyi hedefliyoruz. İlimize geleceğini öğrendik. Kan verme Merkezi aracı Gençlik Kolları olarak İl Başkanlığımızın önderliğinde Kızılay Şubesine başvurarak kan verme kampanyası başlattık? dedi.

GENÇLERDEN BÜYÜKLERE ÇAĞRI

   Genç Parti´nin başarılı gençliği, daha sonra Karagöl Mahallesinde okulların olduğu Lise caddesinde özellikle ilköğretim okulları önünde sigar izmaritleri topladılar.

   Sağlıklı bir yaşam için sigaraya hayır diyen Genç Parti Gençlik Kolları Yönetimi, okulların olduğu güzergahlarda sigaranın içilmemesi gerektiğine değinerek, bu konuda büyüklerin öğrencilere ve çocuklara kötü örnek olmaması için çağrıda bulundular. Gençlik Kolları, yollarda sigara izmaritlerini toplayarak farkındalık yarattılar.