GENÇ GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

GENÇ GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

KOSGEB tarafından Ardahan Üniversitesi Çıldır Meslek Yüksekokulunda düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Kursu “ sonucunda başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi.

      KOSGEB tarafından Ardahan Üniversitesi Çıldır Meslek Yüksekokulunda düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Kursu “ sonucunda başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi.
      Çıldır Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, KOSGEB  Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık, Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, ÇMYO müdürü Barış Aşçı, ÇMYO öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri tarafından verilen girişimcilik kursu neticesinde başarılı olan öğrenciler sertifikayla ödüllendirildiler.
       Sertifika törenine katılan Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz yaptığı konuşmasında “siz gençler bu ülkenin geleceğisiniz. Ülkenin kalkınmasında, gelişip büyümesinde sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Bu ülkenin kalkınması, gelişip büyümesi kargaşayla, kavgayla, zıtlaşmayla olmaz. Bizler yüzyıllardır adına Türkiye denen bu Anadolu topraklarında iç içe yaşamış ve bizden olmayan herkesin yardımına koşmuş ve halada koşmaktayız. Ülkemizin büyüklüğü komşularımızın sorunlarına el attığımız, onların dertlerine koşup yardımlarımızı esirgemediğimiz içindir. Kafkaslarda, balkanlarda, Somali’de, İran’da, Irak’ta, Suriye’de kanayan bir yara var ise biz Türkiye olarak kayıtsız kalamayız.  Oralarda zulüm görenlere Türkiye olarak dünde kucak açmıştık, bugünde kucak açıyoruz, yarında kucak açacağız. Bizim büyüklüğümüz elimizdekini herkese pay ettiğimizdendir. Bugün burada sizin gibi genç girişimcilerin göstermiş olduğu başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Sizleri ve sizlerin başarısında emeği olan tüm hocalarınızı tebrik ediyorum” dedi.
       KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık’ ta kursun başarısının sevindirici olduğunu belirterek “ Genç girişimci arkadaşlarımızın göstermiş oldukları gayret ve başarı son derece gurur verici. Çıldır Meslek Yüksek Okulu ile birlikte yürütmüş olduğumuz girişimcilik kursunun öğrencilerimize çok büyük artıları olacak. Öğrencilerimizin bu başarısında çok büyük emekleri olan Çıldır Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.
        Konuşmaların ardından Girişimcilik Kursu sonunda başarılı olan öğrencilere sertifikaları Ardahan Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, KOSGEB  Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık ve Çıldır Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlileri tarafından verildi. Sertifika töreninin sonunda Çıldır Meslek Yüksek Okulu önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.